Zrób sobie: https://majsterkowo.pl/disc-vumetr-by-hetm4n/flowerek wrote: Fri Mar 19, 2021 8:41 pm A przy okazji - szkoda ze supla nie ma opcji "dyskoteki" dla RGB typu miganie, ściemnianie itp. reakcja na muzykę w tle
Sonoff B1 SUPLA
-
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
nosz urwa. jak mam ten GUIGeneric skonfigurować jak tam nie ma gpio dla powerLed (chodzi mi o wybór GPIOX aby sterować nim kanałem) , w Tym drugim GUIGeneric Builder też tylko H801 mogę wybrać ( wybieram opcję RGBW, RGB, DIMER).... czy coś źle robię...? soft się wgrywa , zgłasza przez 192.168.4.1 ...ale nie mam wyboru do sterowania Ledami tylko przekaźniki , przyciski...flowerek wrote: Fri Mar 19, 2021 8:41 pm @QLQ napisz czy i jak udało ci się tą żarówkę osuplować przy pomocy GUI Generic
Jaki dostęp, itd itp
A przy okazji - szkoda ze supla nie ma opcji "dyskoteki" dla RGB typu miganie, ściemnianie itp. reakcja na muzykę w tle
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
Jakieś plany są:flowerek wrote: Fri Mar 19, 2021 8:41 pm @QLQ napisz czy i jak udało ci się tą żarówkę osuplować przy pomocy GUI Generic
Jaki dostęp, itd itp
A przy okazji - szkoda ze supla nie ma opcji "dyskoteki" dla RGB typu miganie, ściemnianie itp. reakcja na muzykę w tle
https://github.com/SUPLA/supla-core/issues/95
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
@QLQ W pinologii nie ma opisane które PWM do którego kanału jest przypisane, ale biorąc po kolei ja bym spróbował najpierw od takich ustawień w GUI Generic:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2025
-
Jak już pisałem i ty również nie ma tej strony poprzez menu. Trzeba wpisać IP modulu/other i wtedy jest
-
... lub wrzucić w Builderze jakieś niepotrzebne rozszerzenie z Inne, które uaktywni przycisk do tej strony. Do czasu naprawienia przez @krycha88QLQ wrote: Fri Mar 19, 2021 11:52 pm Jak już pisałem i ty również nie ma tej strony poprzez menu. Trzeba wpisać IP modulu/other i wtedy jest
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2025
-
Cd. Żarówka RGBW HYKKER jak na stronie poprzedniej. Flashowanie i konfiguracja GPIO - po wpisaniu np 192.168.4.1/other dla RGBW,RGB,Dimmer pojawia się strona :
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
J/w dało się - ściągamy oprawkę, podważamy śrubokrętem płytkę z diodami i niestety musimy siłą wyrwać płytki zasilania/wraz z esp - trzymją je przewody przylutowane do gwintu . I tu jest szkopuł, że trzeba potem to naprawić. Ja przewierciłem gwint u góry i przylutowałem przewód N , stopkę od L da się "wykręcić" i też trzeba przylutować przewody:flowerek wrote: Fri Mar 19, 2021 8:41 pm @QLQ napisz czy i jak udało ci się tą żarówkę osuplować przy pomocy GUI Generic
Jaki dostęp, itd itp
-
Wrzucam link do strony z pinologia :
https://templates.blakadder.com/all.html
https://templates.blakadder.com/all.html
-
Możesz podać jakie ustawienia dawałeś w GUI-Generic ??
Próbuje wgrać, niby wgrywa ale nie rozsiewa sieci po wgraniu .
Próbuje wgrać, niby wgrywa ale nie rozsiewa sieci po wgraniu .