Witam.
Czy jest jakiś przybliżony czas realizacji Sterowania grupą urządzeń oraz tworzenia scen?
Sterowanie grupą urządzeń
-
viewtopic.php?p=19547#p19547miloszix wrote: Wed Mar 07, 2018 2:59 pm Witam.
Czy jest jakiś przybliżony czas realizacji Sterowania grupą urządzeń oraz tworzenia scen?
-
cześć,
nie chcę otwierać nowego wątku, a nie potrafię znaleźć informacji na forum.
Jak zmienić maksymalną ilość urządzeń w grupie.
Aktualnie mam 10 urządzeń w grupie i nie mogę dodać następnych bo pokazuje się komunikat "Limit został przekroczony".
Czy można jakość w ustawieniach własnego Clouda zmienić ilość urządzeń w grupie?
nie chcę otwierać nowego wątku, a nie potrafię znaleźć informacji na forum.
Jak zmienić maksymalną ilość urządzeń w grupie.
Aktualnie mam 10 urządzeń w grupie i nie mogę dodać następnych bo pokazuje się komunikat "Limit został przekroczony".
Czy można jakość w ustawieniach własnego Clouda zmienić ilość urządzeń w grupie?
-
Napisz mi na priva Twój adres email to Ci zwiększę limit.
-
Czy jak dodam do jednej grupy 10 dimmerów to będę mógł jednym kliknięcie ściemniać rozjaśniać wszystkie równocześnie z aplikacji i przycisku ustawionego jako wyzwalacz?
@klew
@klew
-
Nie mamy sensownego sterowania rozjaśnianiem przy pomocy wyzwalaczy, ani grupowego.kurus wrote: Fri May 05, 2023 3:03 pm Czy jak dodam do jednej grupy 10 dimmerów to będę mógł jednym kliknięcie ściemniać rozjaśniać wszystkie równocześnie z aplikacji i przycisku ustawionego jako wyzwalacz?
@klew
Tzn z apki możesz grupą sterować i jasność ustawić, ale zewnętrznym przyciskiem to nie będzie działać.
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
-
Z przycisku jako wyzwalacz będę mógł tylko włączyć i wyłączyć cała grupę?klew wrote: Fri May 05, 2023 3:22 pmNie mamy sensownego sterowania rozjaśnianiem przy pomocy wyzwalaczy, ani grupowego.kurus wrote: Fri May 05, 2023 3:03 pm Czy jak dodam do jednej grupy 10 dimmerów to będę mógł jednym kliknięcie ściemniać rozjaśniać wszystkie równocześnie z aplikacji i przycisku ustawionego jako wyzwalacz?
@klew
Tzn z apki możesz grupą sterować i jasność ustawić, ale zewnętrznym przyciskiem to nie będzie działać.
Mam u siebie jeden h801 z sterowaniem przyciskiem ale to lokalny przycisk i działa, zapomniałem że dla wyzwalacza nie ruszy.