Sterowanie centralne rolet SRW-01

Sterownik rolet
matimatimati
Posty: 5
Rejestracja: pn kwie 15, 2019 8:15 pm

śr kwie 17, 2019 11:06 am

Dziękuję:)
p4w3l
Posty: 2
Rejestracja: pt gru 14, 2018 1:59 pm

ndz cze 09, 2019 5:16 pm

A gdyby centralny przycisk był podłączony do własnego, centralnego sterownika ( zwykły, nie Supla ) a ten dawał prąd roboczy bezp. na silniki tzn równolegle na wyjście wszystkich SRW-01 ?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7979
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz cze 09, 2019 6:20 pm

SRW będzie gubić pozycję rolety.
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 911
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

pn cze 10, 2019 9:25 am

Sposób podłączenia centralnego sterowania wszystkich rolet rozrysował na pierwszej stronie tego wątku kolega @elmaya. Możesz także przy każdym SRW-01 zamontować po dwa małe przekaźniki (cewka na 230V jak na schemacie lub też sterowanie np. 5V).

Obrazek
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
Izbalca
Posty: 2
Rejestracja: wt paź 01, 2019 6:51 am

wt paź 01, 2019 6:54 am

Witam, czy mógłby ktoś odświeżyć schemat sterowania roletami z centralnym ponieważ zdjęcie @elmaya znikło niestety. Bardzo dziękuję za odpowiedź.
elmaya
Posty: 716
Rejestracja: śr cze 27, 2018 5:48 pm
Lokalizacja: Sevilla

wt paź 01, 2019 9:42 am

Izbalca pisze:
wt paź 01, 2019 6:54 am
Witam, czy mógłby ktoś odświeżyć schemat sterowania roletami z centralnym ponieważ zdjęcie @elmaya znikło niestety. Bardzo dziękuję za odpowiedź.
gotowe
alankedzior
Posty: 103
Rejestracja: pn cze 18, 2018 5:38 pm

czw sty 02, 2020 12:46 pm

Macie może jakość schamat z załączonymi wszystkimi przełącznikami i przekaźnikami dla kilku rolet. Chciałbym sobie rozrysować ile żył potrzeba z jakiej do jakiej puszki i skąd
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7979
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

czw sty 02, 2020 12:54 pm

alankedzior pisze:
czw sty 02, 2020 12:46 pm
Macie może jakość schamat z załączonymi wszystkimi przełącznikami i przekaźnikami dla kilku rolet. Chciałbym sobie rozrysować ile żył potrzeba z jakiej do jakiej puszki i skąd
Nie będziesz potrzebował za chwilę dodatkowych żył.
viewtopic.php?p=57192#p57192
alankedzior
Posty: 103
Rejestracja: pn cze 18, 2018 5:38 pm

czw sty 02, 2020 1:08 pm

To wtedy co trzeba będzie zastosować za fizycznym przyciskiem centralnym
Awatar użytkownika
Robert Błaszczak
Posty: 911
Rejestracja: sob gru 22, 2018 8:55 pm
Lokalizacja: Zielona Góra
Kontaktowanie:

czw sty 02, 2020 1:14 pm

RNW-01, na którego musimy jeszcze poczekać jakiś czas.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak

Strona prywatna: https://www.blaszczak.pl
Jakość powietrza: https://robert.aqi.eco
ODPOWIEDZ