v2.3 RC

Awatar użytkownika
slawek
Posty: 2222
Rejestracja: pn mar 14, 2016 11:48 pm
Lokalizacja: Biała Podlaska

pn maja 13, 2019 5:50 am

Ale czemu ta sama nazwa?
Gdy wszystkie możliwe sposoby zawiodą - pozostaje przeczytać instrukcję...
bokk
Posty: 5
Rejestracja: pt mar 01, 2019 4:26 am

pn maja 13, 2019 6:02 am

Jak dalem Dom1 i Dom2 to osoby mające dostęp do 4 urządzeń widzieli to w 2 lokalozacjach i nie wyglądało to fajne
Awatar użytkownika
makrz
Posty: 303
Rejestracja: wt lis 27, 2018 1:43 pm
Lokalizacja: Opole

pn maja 13, 2019 7:55 am

rav.b pisze:
sob maja 11, 2019 3:56 am
Witam,

Zauważyłem pewna anomalię, mianowicie jeżeli druga lokalizacja i kolejne są rozwinięte to gdy nastąpi "zakotwiczenie" ich nazwy u góry ekranu to nie da się zwinąć tej lokalizacji. Natomiast gdy lekko zjedziemy na dół i zakotwiczenie ustąpi to zwinąć już możemy tą lokalizację.
Potwierdzam. Jest to dość denerwujące.
@pzygmunt można to szybko naprawić?
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7963
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

pn maja 13, 2019 8:02 am

To nie jest celowa funkcjonalność. Tak widocznie działa listview. Przyjże się temu
Awatar użytkownika
shimano73
Posty: 1029
Rejestracja: ndz lut 28, 2016 12:27 pm
Lokalizacja: Orzesze

wt maja 14, 2019 4:24 am

pzygmunt pisze:
sob maja 11, 2019 8:24 pm
shimano73 pisze:
sob maja 11, 2019 7:56 pm
No to ja mam problem , podczas próby przeglądania wykresów mojej MEW'ki , po ściągnięciu się danych , wyświetla się wykres i nagle aplikacja się restartuje, dzieje się to za każdym razem kiedy próbuje .
Telefon LG G2 mini D620 antek 5.0
Na poprzednich wersjach, które to umożliwiały nie było problemu
Zainstalowana wersja 2.3.1, czyszczenie danych aplikacji nie pomaga , kilkukrotnie instalowałem , resetowałem telefon , nic nie pomaga
Możesz mi ten telefon udostępnić zdalnie przez TeamViewer/AndroidStudio ?
łatwiej było by wysłać ci go paczkomatem, zbyt rzadko siedzę przy kompie ostatnio :(
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie
Jak się dziś oddycha https://schimano73.aqi.eco/
https://github.com/shimano73
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7963
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt maja 14, 2019 7:13 am

To zaczekam jak będziesz przy kompie. Jak do mnie przyjedzie to jeszcze zachce działać i nic z tego nie będzie ;)
Tuti
Posty: 50
Rejestracja: ndz sty 28, 2018 11:02 am

wt maja 14, 2019 9:32 am

A u mnie w 2.3.1 zniknęły grupy kanałów. Były przez chwilę, nawet się ładnie zwijały, ale już ich nie ma. Na 2 różnych urządzeniach z Androidem.
Cloud na malinie v.2.3.7.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7963
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt maja 14, 2019 9:34 am

Uaktualnij cloud-a
Tuti
Posty: 50
Rejestracja: ndz sty 28, 2018 11:02 am

wt maja 14, 2019 5:27 pm

Niestety, aktualizacja clouda nic nie daje. Cały czas stoi na 2.3.7.
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 7963
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

wt maja 14, 2019 5:28 pm

Tuti pisze:
wt maja 14, 2019 5:27 pm
Niestety, aktualizacja clouda nic nie daje. Cały czas stoi na 2.3.7.
W sensie supla-server i supla-scheduler
ODPOWIEDZ