Witam
Czy do tych włączników da radę wgrać suple???
https://a.aliexpress.com/_EzoJizJ
Ewentualnie czy macie coś sprawdzonego??
Touch 1/2/3 Gang brak wymaganej N
-
Kupowałem minitigery z pół roku temu i wchodziło.
-
Potwierdzam, mam 5 minitigerów wszystkie działają z suplą, wgrywane szablonem json z poprzedniej strony tego wątku
-
Mając już te włączniki trochę czasu, czy nie zauważyliście po pewnym czasie że niebieska dioda przestaje działać?
Kilku włączników w pojedynczym przestała działać niebieska dioda, wszystko inne działa, w podwójnym tylko z jednej strony niebieska dioda przestała działać - reszta funkcjonalności działa bez problemu.
Kilku włączników w pojedynczym przestała działać niebieska dioda, wszystko inne działa, w podwójnym tylko z jednej strony niebieska dioda przestała działać - reszta funkcjonalności działa bez problemu.
-
A jak ustawić żeby te diody niebieskie świeciły cały czas jak jest światło zgaszone? Bo u mnie tylko przy naciskaniu tylko mignie.
-
A te niebeskie światełko to nie jest czasem wskaźnik połączenia z serwerem? Jeśli tak to wystarczy ze odwrócisz stan led z low na high czyli logujesz sie na ip włacznika
i zmenu wybierasz
ustawienia urządzenia
konfiguracja
w sekcji: Ustawienie GPIO dla CONFIG
pod LED masz
załączany stanem: i tu zmień z low na high
zapisz, restart
po ustanowieniu połączenia włącznik powinien się podświetlać na niebiesko
i zmenu wybierasz
ustawienia urządzenia
konfiguracja
w sekcji: Ustawienie GPIO dla CONFIG
pod LED masz
załączany stanem: i tu zmień z low na high
zapisz, restart
po ustanowieniu połączenia włącznik powinien się podświetlać na niebiesko
-
A na jakim GPIO macie diodę ustawioną? U mnie jest D4 zmieniałem stan niski na wysoki i odwrotnie i dalej to samo.
-
Witam,
kupowałem minitigery z tej strony https://pl.aliexpress.com/item/10050057 ... pt=glo2pol
Supla wgrana bezproblemowo i wszystko działa. Są one na przekaźniku.
Moje pytanie czy lepszy jest przekaźnik czy te włączniki bez oraz czy wam też kondensator trochę piszczy? Mam wersję 2 gang. Jak włączę pierwszy przełącznik jest ok a druki to buczy jakoś tak. Też tak macie? Ja mam wersję bez N.
kupowałem minitigery z tej strony https://pl.aliexpress.com/item/10050057 ... pt=glo2pol
Supla wgrana bezproblemowo i wszystko działa. Są one na przekaźniku.
Moje pytanie czy lepszy jest przekaźnik czy te włączniki bez oraz czy wam też kondensator trochę piszczy? Mam wersję 2 gang. Jak włączę pierwszy przełącznik jest ok a druki to buczy jakoś tak. Też tak macie? Ja mam wersję bez N.
-
Witam,
Kupiłem sobie minitigery beż n od majfrendow 1 i 2 touch.
O ile 2 przyszla mi taka jak należy to 1 wydaje się jakimś wynalazkiem. Początkowo myslalwm ze jest bez wi fi ale jednak jest to wersja wi fi.
Załączam zdjecia.
Miał już ktoś coś takiego? Da się to osuplowac?
Bardzo proszę o jakąś opinie. Będę bardzo wdzięczny.
[img[/img]
[img[/img]
Kupiłem sobie minitigery beż n od majfrendow 1 i 2 touch.
O ile 2 przyszla mi taka jak należy to 1 wydaje się jakimś wynalazkiem. Początkowo myslalwm ze jest bez wi fi ale jednak jest to wersja wi fi.
Załączam zdjecia.
Miał już ktoś coś takiego? Da się to osuplowac?
Bardzo proszę o jakąś opinie. Będę bardzo wdzięczny.
[img[/img]
[img[/img]
-
Mam też jeden taki.
W związku z tym, że kosztował całe 11 zł leży sobie i czeka na lepsze czasy.
szukałem w internecie możliwości zmiany softu (na cokolwiek innego niż eWeLink) ale nic nie znalazłem...
W związku z tym, że kosztował całe 11 zł leży sobie i czeka na lepsze czasy.
szukałem w internecie możliwości zmiany softu (na cokolwiek innego niż eWeLink) ale nic nie znalazłem...
Nec Hercules contra plures!