Stacja pogodowa by shimano73

shimano73

Soft do tej stacij jest już bardzo "wiekowy" dodatkowo nie ma w nim kanałów ogólnego przeznaczenia a to oznacza że nie które pomiary są stopniach Celciusza np nasłonecznienie czy pomiary smogu .
Na forum sa osoby ktore zrobiły softy do swoich stacji po"nowemu " moż ktoś się podzieli , niestety ja cierpie na chroniczny brak czasu i/lub chęci :lol:
W elektronice jak nie wiadomo o co chodzi to zwykle chodzi o zasilanie

Wezmę udział w Supla Offline Party 2024 :)
Pietras81

shimano73 wrote: Mon Aug 19, 2024 3:16 pm Soft do tej stacij jest już bardzo "wiekowy" dodatkowo nie ma w nim kanałów ogólnego przeznaczenia a to oznacza że nie które pomiary są stopniach Celciusza np nasłonecznienie czy pomiary smogu .
Na forum sa osoby ktore zrobiły softy do swoich stacji po"nowemu " moż ktoś się podzieli , niestety ja cierpie na chroniczny brak czasu i/lub chęci :lol:
Soft u mnie działa do dziś szkoda ze w giu nie ma opcji czujnika smogu SDS011 oraz wiatru. Deszcz można by ogarnąć na liczniku impulsow. Było by wszystko w jednym a tak to każdy ma coś innego i zawsze jest problem dla takich jak ja co tylko wgrywają gotowca. Mi brakuje zwykłego ds ale co zrobić super ze jest co jest i dziękować za to.
https://pietras-81.aqi.eco/

Return to “Projekty użytkowników”