MEW-01 ustawienie takich samych wskazań jak na liczniku głównym

Mpbpa

Ja chcę 1 kwietnia zrobić tak żeby na liczniku mew i w historii było wszystko wykasowane i wpisać stan z pge czy to tak będzie wyglądało jeżeli zrobię reset mew a tam gdzie wartość dodana w supla cloud wpiszę tę z pge ( na razie nic nie wciskam w aplikacji cloud żeby nie namieszać sobie) jak kliknę w wartość dodana to coś więcej się pojawi żeby tam wpisywać?
Last edited by Mpbpa on Sun Mar 17, 2024 9:13 pm, edited 1 time in total.
klew

Mpbpa wrote: Sun Mar 17, 2024 9:07 pm Ja chcę 1 kwietnia zrobić tak żeby na liczniku mew i w historii było wszystko wykasowane i wpisać stan z pge czy to tak będzie wyglądało jeżeli zrobię reset mew
Stan MEW możesz zresetować do 0 i ustawić wartość dodaną.
Ale ogólnie nie ma większego znaczenia czy skasujesz sobie dotychczasową historię, czy nie.
Wartość dodaną możesz ustawić w dowolnym momencie.
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
Mpbpa

Ale jak nie będzie skasowana historia to dane sprzed resetu bedą dodawane do tych od 1 kwietnia czy tylko bedą wyświetlane na wykresach
klew

Mpbpa wrote: Sun Mar 17, 2024 9:24 pm Ale jak nie będzie skasowana historia to dane sprzed resetu bedą dodawane do tych od 1 kwietnia czy tylko bedą wyświetlane na wykresach
Na wykresach są wyłącznie dane przyrostowe, czyli o ile wzrósł licznik w ciągu np. doby.

Stan licznika nie jest nigdzie na wykresach pokazywany.
Kiedy będzie Supla Offline Party / SOP#2025 ?
Mpbpa

Czyli jak ja wpiszę stan licznika pobór i oddaną 1 kwietnia to dodawać będzie do tego stanu czy tak ale jak wezmę np wykres z roku to to co było wykasowane też doliczy czy nie

Return to “ZAMEL MEW-01”