Code: Select all
LAST STATE: SSID Not found
LAST STATE: SSID Not found
podłączałem pod programator, wgrałem nowy soft ustawiłem wszystko na stronie konfiguracji i cały czas to samo nie może znaleźć nazwy sieci.elmaya wrote: Fri Feb 14, 2020 8:46 am in many cases it is due to the degradation of the power supply.
test by feeding the device with an external 3.3v source
A jak zrobisz hotspota z telefonu o tych danych co masz w sonofie to połączy się?
Możesz zrobić hotspota bez dostępu do Internetu. Sprawdź tyklo, czy ESP łączy się z siecią rozgłaszaną z telefonu (wtedy nie powinno być błędu SSID not found"PuteR wrote: Fri Feb 14, 2020 9:05 am Niestety w miejscu gdzie mieszkam praktycznie nie ma zasięgu sieci GSM wiec nie zrobię hotspota , ale może przy okazji spróbuje ten moduł podłączyć w innym miejscu i do innej sieci.
OK Sprawdzę toklew wrote: Fri Feb 14, 2020 9:39 amMożesz zrobić hotspota bez dostępu do Internetu. Sprawdź tyklo, czy ESP łączy się z siecią rozgłaszaną z telefonu (wtedy nie powinno być błędu SSID not found"PuteR wrote: Fri Feb 14, 2020 9:05 am Niestety w miejscu gdzie mieszkam praktycznie nie ma zasięgu sieci GSM wiec nie zrobię hotspota , ale może przy okazji spróbuje ten moduł podłączyć w innym miejscu i do innej sieci.