Nowe ustawienia

gbcolin
Posts: 121
Joined: Wed Jun 12, 2019 4:13 pm

Post

wojtas567 wrote: Sun May 03, 2020 10:30 am W grupach brakuje informacji ile urządzeń jest pod danym przełącznikiem czyli 7/6 7 urządzeń 6 aktywnych.
W diodach RGB nie ma przełącznika włącz/wyłącz.
Po ostatniej aktualizacji podczas ładowania wykresów mam takie procenty?
Jesteś pewien że używasz oficjalnej wersji aplikacji o której mowa? :lol: :lol:
Ja też używałem na andku infinity. Na ios przewijam jak głupi.
Nie atakuję projektu Supli ;)
User avatar
wojtas567
Posts: 2219
Joined: Sun Apr 03, 2016 7:16 pm
Location: Olsztyn

Post

gbcolin wrote: Mon May 11, 2020 7:15 am Jesteś pewien że używasz oficjalnej wersji aplikacji o której mowa? :lol: :lol:
i tu mnie masz :) używam obu wersji ale faktycznie więcej wersji alternatywnej
Pozdrawiam
Wojtek
gbcolin
Posts: 121
Joined: Wed Jun 12, 2019 4:13 pm

Post

Kolejny przełączniczek możnaby dodać skoro gdzieś się doczytałem że to takie proste i nie są to moje słowa: notyfikacje wł/wyłącz :p ps tak wiem nie teraz hehhe
Nie atakuję projektu Supli ;)
mareks6
Posts: 265
Joined: Sat Jan 13, 2018 4:39 pm
Location: Opole

Post

czy zmieniło się coś w ustawieniach dotyczących lokalizacji? By jakoś sobie poradzić z kolejnością, zawsze nazwy lokalizacji pisałem kolejno "#1_nazwa_lokalizacji", "#2_nazwa_lokalizacji", itd. Ten początek, się nigdy nie wyświetlał.

Od jakiegoś czasu mam natomiast w oficjalnej aplikacji na androdzie pełną nazwę lokalizacji, przez co nie ładnie to wygląda, np "#01 Łazienka dół", "#03 Kuchnia"...

Coś się zmieniło w ustawianiu kolejności w aplikacji? Może już nie trzeba stosować tych początkowych: "# + numer" skoro się wyświetlają?
User avatar
QLQ
Posts: 2286
Joined: Sun Sep 03, 2017 9:13 am
Location: Koszalin

Post

@pzygmunt zmiana kolorów i ich odwzorowanie w nowym RGB wer x.x.3.41 działa świetnie !
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
User avatar
pzygmunt
Posts: 18632
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

Ciesze się :)
User avatar
pzygmunt
Posts: 18632
Joined: Tue Jan 19, 2016 9:26 am
Location: Paczków

Post

User avatar
flowerek
Posts: 416
Joined: Tue Mar 06, 2018 2:24 pm

Post

Opcja pokaz/ukryj ikonkę "i" z danymi diagnostycznymi. Burzy symetrię, nieprzydatna dla "zwyklych uzytkownikow"
11xSRW-01, 1x Sonoff mini schodowy, 3xSonoff SV, 5xSonoff S26, 4xSonoff Basic, 1xGosund Sp-111, 1xSonoff Touch, 1xH801, 1xSonoff Dual, czujnik poczty w skrzynce DIY, 1x Loratap roletowy (test trwa), 1x MiniTiger (test trwa), 1 x zawór wody BQ05 DIY
czarna_karamba
Posts: 5
Joined: Mon Nov 20, 2023 10:33 pm

Post

Przydałoby się dodatkowe pole w sekcji "jednostki temperatury" -własna jednostka.
Czujnik wykorzystuję do innych pomiarów i chciałbym ustawić np. %, V, W, A, L, m, cm, mm, rpm etc.....
User avatar
YoMan
Posts: 2358
Joined: Thu Apr 30, 2020 5:18 pm
Location: Częstochowa

Post

czarna_karamba wrote: Mon Nov 20, 2023 10:37 pm Przydałoby się dodatkowe pole w sekcji "jednostki temperatury" -własna jednostka.
Czujnik wykorzystuję do innych pomiarów i chciałbym ustawić np. %, V, W, A, L, m, cm, mm, rpm etc.....
Do tego będzie kanał ogólny - in progress
YoMan
________________________________________
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023 ;)

Return to “Zagadnienia ogólne”