Saifer wrote: Wed Nov 09, 2022 12:04 pm
Kiedyś to nastąpi? To już 2,5 roku od początku tematu, SŁABO
Chyba że posługujesz się skalą kosmiczną i pisząc "kiedyś" masz na myśli miliony lat
djack2017 wrote: Wed Nov 09, 2022 2:08 pm
Ten komu na tej funkcjonalności (obsługa taryfy G12) naprawdę zależy już dawno ma to zrobione.
Jak, bez znajomości programowania?
Mam 14 urządzeń MEW-1 i 4 urządzenia MEW-1 lite u klientów, czekam na powyższą funkcjonalność. Jeżeli znasz odpowiedź JAK to zrobić to proszę napisz ....
MUrsus wrote: Wed Nov 09, 2022 2:22 pm
Jak, bez znajomości programowania?
Mam 14 urządzeń MEW-1 i 4 urządzenia MEW-1 lite u klientów, czekam na powyższą funkcjonalność. Jeżeli znasz odpowiedź JAK to zrobić to proszę napisz ....
Skoro masz tyle urządzeń i klientów to możesz postawić jeden serwer Zabbix dla wszystkich i udostępniać im odpowiednie strony. viewtopic.php?t=9642
Jak byłaby potrzebna pomoc to nie ma z tym problemu.
Jesli chcesz zobaczyć jak to działa w czasie rzeczywistym, utwórz link bezpośredni tylko "do odczytu" w formacie json do któregoś MEW01 i prześlij mi go na priv, to skonfiguruję Ci na moim zabbixie hosta i przykładowy ekran.
__________________________________________________________ Specjalizowane oprogramowanie do sterowników Sonoff, Gosund, Blitzwolf, Shelly i innych:
https://djack.com.pl/modules.php?name=Downloads&d_op=viewdownload&cid=54