Jak podłączyć do MCA2R10

bogdans1
Posty: 6
Rejestracja: ndz gru 06, 2020 5:46 pm

wt gru 15, 2020 6:58 am

Dzięki, a podpowiesz jak podłączyć kontrakton do SBW-02?
Awatar użytkownika
miroph
Posty: 829
Rejestracja: wt sie 22, 2017 8:09 pm
Lokalizacja: Pszczyna - ZAMEL

wt gru 15, 2020 7:29 am

Jeden przewód do A1 lub A2 drugi do IN1 lub IN2
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
tel. 32 210-46-65 w.334
bogdans1
Posty: 6
Rejestracja: ndz gru 06, 2020 5:46 pm

sob gru 19, 2020 8:09 pm

Tak się jeszcze zastanawiam nad stanem bramy - czy tu po włączeniu SCA nie muszę wykorzystać 6 i 7? Do tej pory sprawdzałem 6 LUB 7 (a nie dwa łącznie?

I jak finalnie podpiąć - obecnie jest tak:
[usunięte]
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 10943
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

sob gru 19, 2020 8:20 pm

To co podałeś to chyba podłączenia z innej centrali ?
Wyedytowałem twój post aby kogoś nie zmyliło.
ODPOWIEDZ

Wróć do „ZAMEL SBW-02”