Źródła będą w przyszłym tygodniu bo teraz jestem poza domem.
@dude pisalem nt 8285 że nie można zrobić update online.
@Jacaxx1 prawidlowym objawem po wgraniu soft jest tylko pokazanie się sieci supla ESP. Pokaz jeszcze co pokazuje się w terminalu
GUI Generic
-
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.
-
Dokładnie tak wgrywam jak koledzy piszą i nic
-
Po wgraniu robisz reset modułu przyciskiem reset lub odłączasz na chwilę moduł od zasilania.
Wrzuciłem przed chwilą soft na Wemos D1 mini i śmiga bez żadnych problemów.
Wrzuciłem przed chwilą soft na Wemos D1 mini i śmiga bez żadnych problemów.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Chyba coś z modułem jest,na innym poszło bez problemu. Jak wejść w tryb konfiguracji ? po zapisanie ustawien,chciałbym coś zmienić i wejść w ustawienia
-
-
Piękna sprawa, ile ja się ostatnio nakombinowałem żeby mieć 3 przekaźniki i nie wykorzystać rx ani tx. Super robota!
Gratuluję Wam ogromnej wiedzy!
Gratuluję Wam ogromnej wiedzy!
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli
-
Witam
Wykorzystuje moduł Esp8266 do różnych dziwnych zadań najczęściej nie wiążę się to z instalacją inteligentnego domu. I panowie właśnie takiego czegoś mi było potrzeba. Ze względu że nie jestem wielkim programistą i nie mam nawet na tyle czasu aby nauczyć się pisać wielkich projektów wykorzystuje suple i esp, dopisuje prostą apkę w kotlinie jako nakładkę graficzną i komunikuje się za pomocą wiadomości JSON. W końcu widzę potencjał w esp-12 gdyż mogę wykorzystać wszystkie piny tak jak chce a wcześniejsza konfiguracja z inCan mi nie bardzo pasowała.
Panowie krycha88 i ESPABLO jesteście wielcy
Pozdro
Wykorzystuje moduł Esp8266 do różnych dziwnych zadań najczęściej nie wiążę się to z instalacją inteligentnego domu. I panowie właśnie takiego czegoś mi było potrzeba. Ze względu że nie jestem wielkim programistą i nie mam nawet na tyle czasu aby nauczyć się pisać wielkich projektów wykorzystuje suple i esp, dopisuje prostą apkę w kotlinie jako nakładkę graficzną i komunikuje się za pomocą wiadomości JSON. W końcu widzę potencjał w esp-12 gdyż mogę wykorzystać wszystkie piny tak jak chce a wcześniejsza konfiguracja z inCan mi nie bardzo pasowała.
Panowie krycha88 i ESPABLO jesteście wielcy
Pozdro
-
Jest w załączniku w pierwszym poście