Nie da się. Chyba że sobie sam przerobisz soft
GUI Generic
-
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.
-
Button ustawiony na d3 LED na D4 dioda miga raz na sekundę a nie mogę dodać do konta
-
Cóż mogę powiedzieć, nie masz aktywnego dodawania modułów w cloud, masz złe dane logowania do wifi albo cloud. Za mało szczegółów podałeś. Pokaż co pokazuje się w terminaluArek.kandula wrote: ↑Tue Sep 08, 2020 1:34 pm Button ustawiony na d3 LED na D4 dioda miga raz na sekundę a nie mogę dodać do konta
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.
-
swoja sieć mam dobrze wpisana pozostałe pola do logowania do konta również. co to ten terminal
-
sprawdź literówki w danych do logowania. Dodawanie nowych modułów masz aktywne?
Zobacz to viewtopic.php?t=2108
Zobacz to viewtopic.php?t=2108
-
-
Zobacz na forum jak to jest w przykładach dla skrzynki na listy.
-
Chciałem coś samemu pokombinować ale to chyba jeszcze nie ten level Może Espablo jest szansa dodać do GUI Generic jeszcze obsługę rolet z świeżego postu od Klew ? viewtopic.php?f=61&t=7146
W sumie to byłby mega "kombajn" jeśli chodzi o oprogramowanie, a bardzo użyteczne dla mniej zaawansowanych którzy "przeklikają" kilka ustawień w GUI
W sumie to byłby mega "kombajn" jeśli chodzi o oprogramowanie, a bardzo użyteczne dla mniej zaawansowanych którzy "przeklikają" kilka ustawień w GUI
-
Co zrobić by dokonać jakich zmian?? Pierwsza konfiguracja przebiegła pomyślnie. Chciałbym dodać kolejny przekaźnik lub sensor. Wchodzę na stronę konfiguracji (wcześniej usuwając moduł z clouda) dokonuję zmian zapisuję, robię restart i moduł pojawia się ponownie ale z tymi samymi ustawieniami co za pierwszym razem.