witajLukaszH wrote: Sat Nov 14, 2020 7:56 pmHmm to aby podczas trzymania przycisku dodawało np. 1% PWM po każdych 50ms (5sek z 0% do 100%) to rozumiem funkcja ON_HOLD nie zadziała w tym przypadku?lukfud wrote: Sat Nov 14, 2020 7:39 pmCzęściowo, będziesz musiał pokombinować z ON_HOLD, w tej metodzie akcja wykona się po ustalonym czasie a nie podczas trzymania przycisku.LukaszH wrote: Sat Nov 14, 2020 7:29 pm Właśnie Klew opracował nową bibliotekę z funkcjami przycisku: viewtopic.php?f=61&t=7512 - idealnie wpisuje się w moje potrzeby odnośnie tego ściemniacza![]()
Ogólnie to ten soft jaki załączyłem nie jest zły ale nie wiem czemu czasem gubi parametr w aplikacji zazwyczaj po paru godzinach.Tak bardzo to nie przeszkadza ale nie wiadomo zdalnie czy coś jest włączone czy nie bo pokazuje wyłączony kiedy fizycznie zapalony jest jakiś LED. Nie wiem czy to powiązane ale mam wrażenie że zakłuca pracę innego softu od Elmaya 16x https://en-forum.supla.org/viewtopic.php?f=10&t=6091 i 16x gubi czasem wpisane parametry na stronce konfiguracji. Ostatnio 3 razy już musiałem uzupełnić dane (brakuje kilku znaków zazwyczaj w adresie milowym do Supli)
to nie są zakłócenia, mnie na tym samym sofcie co pewien czas też się to dzieje i zawsze brakuje adresu mailowego całego albo części. Napisałęm o tym do Elmaya i obiecał że poprawi.