Ogólnie rozjechało się w czasie - adapter powstał do innego projektu ale na 230V, dlatego go nie pokazywałem ale było to pół roku temu i taki użyłem (logika pinów była taka aby ścieżki poprowadzić jak najprościej i wtedy o tym 01M nie pomyślałem). Jak będę robił następne PCB dostosuję to 1:1.dobo wrote: Sat Jan 16, 2021 7:06 amRozumiem ale nie lepiej było zrobić adapter dla ESP-12F dostosowujący jego wyprowadzenia jak dla ESP-01M i wtedy ta sama płytka PCB jest dla obu rozwiązań.LukaszH wrote: Sat Jan 16, 2021 6:35 am 2 płytki, ponieważ pierwotnie zrobiłem na ESP12F z adapterem aby nie mieć ograniczeń z OTA (większa pamięć)
Na pierwszej stronie zaktualizowałem najnowsze oprogramowanie które oczywiście napisał Elmaya (ponownie dziękuje). Nowa wersja ma uwzględniony pomiar temperatury przez A0 (10k NTC) i dodatkowo oprócz monitorowania temperatury w formie standardowego kanału jest wprowadzone zabezpieczenie 90 stopni. Jak moduł z jakiegoś powodu się nagrzeje powyżej 90 stopni to wszystkie kanały zostaną wyłączone.
Pomału szykuję paczki i je wysyłam, także proszę na wszelki wypadek o cierpliwość - nie przewidziałem że to tyle się będzie schodziło aby to kompletować