GUI-Generic Builder (online)

User avatar
Daro1003
Posts: 114
Joined: Fri Jan 18, 2019 6:22 am

Post

Koledzy podpowiedzcie jeszcze co jest dlaczego lux mam na poziomie 0.1 a jak dam pod świętówkę to da maks 0.3 ??
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jaku2k
Posts: 841
Joined: Sun May 24, 2020 8:40 pm

Post

Daro1003 wrote: Fri Jul 29, 2022 5:53 pm Koledzy podpowiedzcie jeszcze co jest dlaczego lux mam na poziomie 0.1 a jak dam pod świętówkę to da maks 0.3 ??
@Daro1003 to jest temat dotyczący jedynie Buildera, jeśli masz jakiś problem, załóż nowy wątek w odpowiednim dziale.
Pozdrawiam
Jakub
User avatar
QLQ
Posts: 2282
Joined: Sun Sep 03, 2017 9:13 am
Location: Koszalin

Post

Daro1003 wrote: Fri Jul 29, 2022 5:53 pm Koledzy podpowiedzcie jeszcze co jest dlaczego lux mam na poziomie 0.1 a jak dam pod świętówkę to da maks 0.3 ??
Ponieważ wartość jest podzielona przez 1000 z tego ci pamiętam aby kanał temp na którym w GG jest lux nie wychodził poza skalę na wykresie, która jest do 1000
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
User avatar
Daro1003
Posts: 114
Joined: Fri Jan 18, 2019 6:22 am

Post

Czyli nie uzyskam normalnego wskazania lub zbliżonego ?
User avatar
QLQ
Posts: 2282
Joined: Sun Sep 03, 2017 9:13 am
Location: Koszalin

Post

PUSHOVER - jak to ma działac w GG ?
Zaznaczyłem opcję wraz z krańcówkami. Myślałem że jak krańcówka zmieni stan to dostanę powiadomienie Push.

Wprowadziłem Yser Key z Pushover oraz Api Key.
Ustawiłem 3 krańcówki.

I nic. Zmiana stanu okna czy drzwi lub cieczy nic nie wnosi - nie przychodzi powiadomienie. Ktoś może wytłumaczyć proszę.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
krycha88
Posts: 5231
Joined: Fri Nov 16, 2018 7:25 am

Post

QLQ wrote: Sat Jul 30, 2022 2:50 pm PUSHOVER - jak to ma działac w GG ?
Zaznaczyłem opcję wraz z krańcówkami. Myślałem że jak krańcówka zmieni stan to dostanę powiadomienie Push.

Wprowadziłem Yser Key z Pushover oraz Api Key.
Ustawiłem 3 krańcówki.

I nic. Zmiana stanu okna czy drzwi lub cieczy nic nie wnosi - nie przychodzi powiadomienie. Ktoś może wytłumaczyć proszę.
Już nie zakładaj nowego tematu ale ten wątek GUI-Generic Builder (online) zamykam - builder działa perfekcyjnie problemy są tylko po stronie GG ;)

Odpowiadając na twoje pytanie to pushover w GG reaguje tylko na włączenie przekaźnika.
https://gui-generic-builder.supla.io/

Return to “GUI Generic”