GUI-Generic Builder (online)
-
Koledzy podpowiedzcie jeszcze co jest dlaczego lux mam na poziomie 0.1 a jak dam pod świętówkę to da maks 0.3 ??
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
-
Ponieważ wartość jest podzielona przez 1000 z tego ci pamiętam aby kanał temp na którym w GG jest lux nie wychodził poza skalę na wykresie, która jest do 1000
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
Czyli nie uzyskam normalnego wskazania lub zbliżonego ?
-
PUSHOVER - jak to ma działac w GG ?
Zaznaczyłem opcję wraz z krańcówkami. Myślałem że jak krańcówka zmieni stan to dostanę powiadomienie Push.
Wprowadziłem Yser Key z Pushover oraz Api Key.
Ustawiłem 3 krańcówki.
I nic. Zmiana stanu okna czy drzwi lub cieczy nic nie wnosi - nie przychodzi powiadomienie. Ktoś może wytłumaczyć proszę.
Zaznaczyłem opcję wraz z krańcówkami. Myślałem że jak krańcówka zmieni stan to dostanę powiadomienie Push.
Ustawiłem 3 krańcówki.
I nic. Zmiana stanu okna czy drzwi lub cieczy nic nie wnosi - nie przychodzi powiadomienie. Ktoś może wytłumaczyć proszę.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
Już nie zakładaj nowego tematu ale ten wątek GUI-Generic Builder (online) zamykam - builder działa perfekcyjnie problemy są tylko po stronie GGQLQ wrote: ↑Sat Jul 30, 2022 2:50 pm PUSHOVER - jak to ma działac w GG ?
Ustawiłem 3 krańcówki.
Odpowiadając na twoje pytanie to pushover w GG reaguje tylko na włączenie przekaźnika.
https://gui-generic-builder.supla.io/