Zmiana z m³ na l i brak liczenia impulsów na cloudzie

User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 4116
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra

Post

Według mnie, skoro spora część wodomierzy ma liczydło z dokładnością do 1 litra (liczydło z trzema miejscami po przecinku plus wskazówka obrotowa), to te trzy miejsca po przecinku powinny być w Supli dla wodomierzy. Większość nakładek impulsowych dla wodomierzy również podaje 1 impuls / litr.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak


Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
User avatar
Goral64
Posts: 3152
Joined: Fri Dec 27, 2019 6:22 pm
Location: Żerniki Wrocławskie

Post

Pietras81 wrote: Thu Jun 01, 2023 7:41 pm Teraz masz 253 645.0 l a w metrach nie było by juz tego 0.
Faktycznie :)
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2 :D

Image
Patryk
Posts: 2713
Joined: Mon Jan 07, 2019 7:51 pm
Location: Rybnik

Post

Pietras81 wrote: Thu Jun 01, 2023 6:22 pm Troche nie wtemacje ale moze Przemek zerknie. Ja mam pytanko czy nie dało by się w aplikacji czy na wykresie ewentualnie w cloud wyświetlać 0.000 czyli 3 miejsca po przecinku.
Również się dołączam.

Return to “ZAMEL LIW-01”