Problem z suplą lub modułem Sbp 01

Sterowniki bramowe i osłonowe
User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 4117
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra

Post

lukasz1103 wrote: Fri Apr 02, 2021 9:22 am Nie tyle co się upieram, aczkolwiek nie przypominam sobie żeby był zaciśnięty w sbp01... Sprawdzę zatem tu i tu... Dziękuję póki co
Podpuszczam Cię trochę :lol: . Z punktu widzenia "prądu" nie ma kompletnie żadnej różnicy, czy podłączysz to do płyty głównej centrali, czy też do modułu SBP-01.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak


Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
lukasz1103
Posts: 18
Joined: Sun Mar 21, 2021 5:54 am

Post

Panowie niestety nie znam na pamięć płyty z faaca ale cieszę się, że są tacy, którzy ją znają i zechcieli mi pomóc gdyż już problem rozwiązany (w oparciu o Wasze cenne wskazówki oczywiście)... :D :D .... Dodam, że ten jeden,, samotny,, kabelek musiał być umiejscowiony w faaku gdyż w sbp01 na 100% go nie było (obecnie jest).. 😊😊😊😊. ... Dzięki jeszcze raz.. Tym razem temat zakończony definitywnie
lukasz1103
Posts: 18
Joined: Sun Mar 21, 2021 5:54 am

Post

Racja, że nie ma różnicy... 😄😄😄
User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 4117
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra

Post

Ale najważniejsze że wszystko działa poprawnie :D
Pozdrawiam
Robert Błaszczak


Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
lukasz1103
Posts: 18
Joined: Sun Mar 21, 2021 5:54 am

Post

Działa i to jak 😊😊😊

Return to “Nice Wi-Fi”