ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW mROW-02 :)
-
Jeszcze ja, jeszcze ja
No !!!
Wreszcie coś co zmieści mi się do puszek.
Zgłaszam gotowość do wnikliwych testów (tak jak w przypadku: LIW-01, DIW-01 itd...) .
Ps.
Planujecie jeszcze inne moduły tej wielkości ?
Wreszcie coś co zmieści mi się do puszek.
Zgłaszam gotowość do wnikliwych testów (tak jak w przypadku: LIW-01, DIW-01 itd...) .
Ps.
Planujecie jeszcze inne moduły tej wielkości ?
-
Z miłą chęcią przetestuję coś nowego
Fajna ta nowość, szczególnie rozmiar rzecz jasna -w szczegolności w niezbyt głebokich puszkach.
Ale...doczekać się nie mogę smart plug'a od zamela...wiekszość osob ktorym instalowałem suplę po roletach i bramach jest zainteresowana własnie smart plugami. No i musimy sie posiłkowć godundami itp.
Od tego małego m-ROWa do smart pluga juz bardzo blisko...jest szansa??
Fajna ta nowość, szczególnie rozmiar rzecz jasna -w szczegolności w niezbyt głebokich puszkach.
Ale...doczekać się nie mogę smart plug'a od zamela...wiekszość osob ktorym instalowałem suplę po roletach i bramach jest zainteresowana własnie smart plugami. No i musimy sie posiłkowć godundami itp.
Od tego małego m-ROWa do smart pluga juz bardzo blisko...jest szansa??
Last edited by flowerek on Tue Jul 06, 2021 8:56 pm, edited 1 time in total.
11xSRW-01, 1x Sonoff mini schodowy, 3xSonoff SV, 5xSonoff S26, 4xSonoff Basic, 1xGosund Sp-111, 1xSonoff Touch, 1xH801, 1xSonoff Dual, czujnik poczty w skrzynce DIY, 1x Loratap roletowy (test trwa), 1x MiniTiger (test trwa), 1 x zawór wody BQ05 DIY
-
Mam sporo pojedynczych gniazdek pogrupowanych po 2 czy 3 obok siebie. A i odbiorników do 1kW trochę też jest.lesny8 wrote: ↑Tue Jul 06, 2021 12:05 pm Kto ma pomysł gdzie to zamontować?
Pod oświetlenie to nawet szkoda, bo wszędzie teraz ledowe żarówki i zużycie prądu znikome.
Do gniazdka? Wszystkie podwójne gniazda są wewnętrznie połączone, trzeba by rzeźbić i przerabiać jakoś gniazdko, żeby wykorzystać drugi kanał.
Gdzie widzicie ten moduł u siebie?
Na pewno rozmiar jest super, bo tam gdzie ROW nie wejdzie tam wejdzie mROW
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2025
-
Zamontuję do gniazda lodówki. Zobaczymy czy producenci AGD piszą prawdę w specyfikacji sprzętu.
Drugi kanał będzie pod chłodziarke do wina.
Gotowy na testy.
Drugi kanał będzie pod chłodziarke do wina.
Gotowy na testy.
-
Zgłaszam się do testów. U mnie będzie miał się jak na poligonie doświadczalnym. Oświetlenie ogrodu. Marcin
-
Melduję gotowość do testów, już dawno chodziło mi po głowie aby sie dowiedzieć ile idzie prądu na TV i pozostałe klamoty RTV.
-
I ja zgłaszam się do testów. Ciekawe będzie sprawdzenie poboru TV, dekodera , ekspresu do kawy
3x Pnw-01, 2x Row-01, 2x Row-02, 1x Row-07, 1x Slw-02, 1x Diw-01, Slw-01, Lew-02, Lew-01
-
Cześć. Chętnie przetestuję w środowisku Supla i w HA!