ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW mROW-02 :)
-
@Ernest ! Nosz urwał!! Czy to wcisnę w żelbeton ?? W końcu !! Chce to mieć !
O ja pitolę! I jeszcze terwz doczytałem, że ma powermeter! Wy dialby jedne!!
Juz ja to wiem gdzie zamontuję i! W końcu porównałbym ile sprzęty zużywają w trybie stand by a ile gdy są wyłączone całkiem poprzez harmonogram gdy nie ma nas w domu.
Moja mała multimedialna elektrownia czeka na testy: .
.
Ps. Nawet nie wiecie ile musiałem walczyć aby zrobić te gniazda w tej pierunskiej płycie!!
O ja pitolę! I jeszcze terwz doczytałem, że ma powermeter! Wy dialby jedne!!
Juz ja to wiem gdzie zamontuję i! W końcu porównałbym ile sprzęty zużywają w trybie stand by a ile gdy są wyłączone całkiem poprzez harmonogram gdy nie ma nas w domu.
Moja mała multimedialna elektrownia czeka na testy: .
.
Ps. Nawet nie wiecie ile musiałem walczyć aby zrobić te gniazda w tej pierunskiej płycie!!
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by QLQ on Tue Jul 06, 2021 8:14 pm, edited 5 times in total.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
Również zgłaszam gotowość do testów W sumie to ładna niespodzianka w dniu urodzin 35 urodzin
Last edited by PuteR on Wed Jul 07, 2021 8:19 am, edited 1 time in total.
-
Ja zamontuje (jak się załapię) do napędu bramy - jak się okaże, że zużywam za dużo prądu to będę zostawiał auto przed
Ewentualnie lodówka tu sytuacja podobna jak przekroczy pewną wartość to lodówka off (wyjątkiem będzie sytuacja, jak w lodówce będzie się chłodzić piwo)
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01
-
Z chęcią protestuje choć przy tylu chętnych to napewno mi się uda:D Rozpoczynając już testy przydał by się na nim taki schemat jak na większym bracie wtedy bardziej przejrzyste jest jak to działa choć może to takie zboczenie zawodowe jak nie ma schematu to ciężko dojść do tego czemu nie chodzi
-
Zgłaszam akces do udziału w testach
-
O, nawet nie zwróciłem uwagi, że będzie pomiar energii - jeśli cena nie będzie o wiele wyższa niż "większego brata", to może być hit.
A co do samego pomiaru, będzie wspólny dla obu wyjść, czy dla każego osobny?
A co do samego pomiaru, będzie wspólny dla obu wyjść, czy dla każego osobny?