ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW mROW-02 :)
-
O nie, to dwa shunt'y pewnie podniosą cenę
-
To są dwie MEWki 1 fazowe połączone z przekaźnikami Wszystkie pomiary takie jak w MEWce, ale na jednej fazie (chyba tylko bez mierzenia/liczenia mocy zwróconej i częstotliwości)
To dla wielu zapaleńców może być hit, oby także cenowy
To dla wielu zapaleńców może być hit, oby także cenowy
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2
-
No tak chyba nie do końca, bo w MEWce pomiar prądu jest na przekładniku, a tutaj na shuncie, więc trochę inna zasada pomiaru, ale wynik podobny
-
Wszystkiego co MEW, mini nie mierzy ale całkiem sporo. No i jak kolega wyżej zauważył inna zasada pomiaru.
*Screen z egzemplarza nieskalibrowanego.
*Screen z egzemplarza nieskalibrowanego.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Jeszcze screen przy domyślnych ustawieniach czyli kanał pomiarowy powiązany z kanałem sterującym.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Nie pokazuje częstotliwości więc pewnie jej nie mierzy.
PS
Strasznie mizerne to napięcie, u mnie nie schodzi z 238V.
PS
Strasznie mizerne to napięcie, u mnie nie schodzi z 238V.
-
Jak pisałem wyżej to egzemplarz nieskalibrowany więc nie pokazuje poprawnych pomiarów.
Niemniej jednak każdy, który trafi do testów, a docelowo na rynek będzie precyzyjnie skalibrowany.
Niemniej jednak każdy, który trafi do testów, a docelowo na rynek będzie precyzyjnie skalibrowany.
-
Za dużo fotowoltaiki w regionie masz a Przemek może w strefie przemysłowej robił zrzut
U mnie w pracy napięcie spada o max 10V jak maszyny działają. W nocy na luzie jest 230V.
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
Tak to wygląda w tej chwili. Do "mojego trafo" aktualnie podłączone są 3 domki z panelami. No i póki co jest słonecznie.
A tak jest z napięciem w ciągu ostatnich 24 godzin