Bardzo często otwieram z aplikacji/skrótu po stronie zewnętrznej bo wewnętrznej mam przycisk.
Zwracam honor jednak na bank lepiej działało by to na czujniku, za pewne po wewnętrznej stronie po naciśnięciu przycisku już z rekakcji by nie zadziałało
domofon hikvision DS-KIS703-P + SBW-02 podłączenie
-
Dziękuję za zrozumienie tematu i miłą, konstruktywną dyskusję.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
Przycisk który mam dwa metry przed bramą (taki otwierający furtkę od zewnątrz) jest podłączony pod GND i AIN1, jeśli chodzi o otwarcie przez sbw tak jak by otwierał ten przycisk, idzie to zrobić ?Robert Błaszczak wrote: Mon Aug 16, 2021 6:55 pm Nie ma za co. Tu masz czytelniejszy schemat. Nie odłączaj żadnych obecnie podłączonych przewodów, tylko dołącz te z SBW-02 zgodnie ze schematem.
DS-KIS703-P---SBW-02-2.jpg
(Sterowanie z przycisku przed bramą mówi o otwarciu furtki przez lektora, obecne połączenie sbw zwalnia tylko rygiel)
-
Wepnij się równolegle do przycisku i będziesz miał taki sam efekt.
-
@pzygmunt
Przycisk jest podłączony pod AIN1 i COM
Rozumie że mam starowanie czyli 11 podłączyć zamiast NO1 to do AIN1, a 14 z COM do GND ?
Przycisk jest podłączony pod AIN1 i COM
Rozumie że mam starowanie czyli 11 podłączyć zamiast NO1 to do AIN1, a 14 z COM do GND ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Może wpięcie się w któreś wyjście da efekt wpięcia się w przycisk domofonu ?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.