sterownik rolet lora tap

Wiesiek
Posts: 70
Joined: Wed Aug 12, 2020 4:51 am
Location: Bochnia

Post

lukfud wrote: Fri Jan 21, 2022 4:56 pm Którą kompilację wrzuciłeś?
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wiesiek
Posts: 70
Joined: Wed Aug 12, 2020 4:51 am
Location: Bochnia

Post

klew wrote: Fri Jan 21, 2022 4:57 pm To się ustawia na stronie konfiguracyjnej modułu, a nie w Cloud
Tak, wiem.
User avatar
lukfud
Posts: 2114
Joined: Thu Nov 23, 2017 11:33 pm
Location: Warszawa

Post

Wiesiek wrote: Fri Jan 21, 2022 5:03 pm
lukfud wrote: Fri Jan 21, 2022 4:56 pm Którą kompilację wrzuciłeś?
Nie musisz trzymać. Masz 1/3 s żeby puścić przycisk, inaczej wykona się akcja na przytrzymanie, czyli to co opisałeś.
https://www.facebook.com/groups/supladiy/
Wiesiek
Posts: 70
Joined: Wed Aug 12, 2020 4:51 am
Location: Bochnia

Post

lukfud wrote: Fri Jan 21, 2022 6:17 pm
Wiesiek wrote: Fri Jan 21, 2022 5:03 pm
lukfud wrote: Fri Jan 21, 2022 4:56 pm Którą kompilację wrzuciłeś?
Nie musisz trzymać. Masz 1/3 s żeby puścić przycisk, inaczej wykona się akcja na przytrzymanie, czyli to co opisałeś.
Próbowałem i dalej to samo. Niezależnie ile trzymam przycisk.
User avatar
lukfud
Posts: 2114
Joined: Thu Nov 23, 2017 11:33 pm
Location: Warszawa

Post

Prześlij mi w prywatnej krótki film, co dokładnie robisz.
https://www.facebook.com/groups/supladiy/
Wiesiek
Posts: 70
Joined: Wed Aug 12, 2020 4:51 am
Location: Bochnia

Post

Czy taki sterownik można zamontować w puszce z roletą . Nie mam fizycznego włącznika do kilku rolet - dlatego muszę :x .
Ktoś ma jakieś doświadczenia ?
Pietras81
Posts: 1818
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

Wiesiek wrote: Fri Feb 03, 2023 6:28 pm Czy taki sterownik można zamontować w puszce z roletą . Nie mam fizycznego włącznika do kilku rolet - dlatego muszę :x .
Ktoś ma jakieś doświadczenia ?
Pytanie jaki jest silnik i jak sterowany a drugie pytanie czy jest tam wifi.
https://pietras-81.aqi.eco/
Pietras81
Posts: 1818
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

Wiesiek wrote: Thu Jan 20, 2022 10:03 pm Jeden zrobiony , wszystko ok . Ten pin IO0 jest strasznie delikatny , można go łatwo zerwać .
Do zasuplowania jeszcze 18 szt . :D
Dzięki za pomoc .
Kup sobie takie malutkie chwytaki ja kiedyś też męczyłem się lutujac ale to już przeszłość.
https://pietras-81.aqi.eco/
User avatar
Robert Błaszczak
Posts: 4098
Joined: Sat Dec 22, 2018 8:55 pm
Location: Zielona Góra

Post

Pietras81 wrote: Fri Feb 03, 2023 7:44 pm
Wiesiek wrote: Fri Feb 03, 2023 6:28 pm Czy taki sterownik można zamontować w puszce z roletą . Nie mam fizycznego włącznika do kilku rolet - dlatego muszę :x .
Ktoś ma jakieś doświadczenia ?
Pytanie jaki jest silnik i jak sterowany a drugie pytanie czy jest tam wifi.
I najważniejsze pytanie - jak w tej chwili sterujesz pojedynczą roletą?
Pozdrawiam
Robert Błaszczak


Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Wiesiek
Posts: 70
Joined: Wed Aug 12, 2020 4:51 am
Location: Bochnia

Post

Robert Błaszczak wrote: Fri Feb 03, 2023 7:51 pm
Pietras81 wrote: Fri Feb 03, 2023 7:44 pm
Wiesiek wrote: Fri Feb 03, 2023 6:28 pm Czy taki sterownik można zamontować w puszce z roletą . Nie mam fizycznego włącznika do kilku rolet - dlatego muszę :x .
Ktoś ma jakieś doświadczenia ?
Pytanie jaki jest silnik i jak sterowany a drugie pytanie czy jest tam wifi.
I najważniejsze pytanie - jak w tej chwili sterujesz pojedynczą roletą?
Silnik nice .
Wifi jest.
W tej chwili to jest grupa 3 rolet .
Wszystko jest sterowane z 1 włącznika na ścianie do wszystkich.
Chcę to rozdzielić na trzy osobne rolety.
Z sterowaniem z supli.

Return to “Sprzęt”