sterownik rolet lora tap

Pietras81
Posts: 1812
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

Simono wrote: Wed Jul 12, 2023 7:17 pm Koledzy wgrałem GUI generic z ustawieniami:
{"NAME":"SC500W","GPIO":[0,0,0,158,9,10,0,0,21,17,22,0,0],"FLAG":0,"BASE":18}
Nie widzę w cloud możliwości zmiany na rolety ma włącznik zasilania, furtka, brama, schody a nie mam rolet.
Gdzie popełniłem błąd?
Po zalogowaniu po adresie ip nie wybrałeś Rolety 1 z automatu jest 0. Jest to pierwsze okno tam gdzie wpisujesz siec wifi i serwer supli czyli pierwsza konfiguracja.
https://pietras-81.aqi.eco/
Simono
Posts: 436
Joined: Mon Sep 17, 2018 5:26 pm

Post

@Pietras81
To był dokładnie błąd który popełniłem. Dzięki.
Koledzy czy da się jakoś obsłużyć tym modułem dwie rolety (w oknie balkonowym, dwie osobne: witryna plus drzwi)?
Pietras81
Posts: 1812
Joined: Sun Feb 17, 2019 6:56 am
Location: Osielsko

Post

Z tego co wiem to szkoda kombinowania za 40 pln masz drugi taki sterownik wiec szkoda zachodu.
https://pietras-81.aqi.eco/
djalex
Posts: 504
Joined: Fri Dec 20, 2019 10:59 pm
Location: Rydułtowy

Post

Simono wrote: Thu Jul 13, 2023 4:38 pm @Pietras81
To był dokładnie błąd który popełniłem. Dzięki.
Koledzy czy da się jakoś obsłużyć tym modułem dwie rolety (w oknie balkonowym, dwie osobne: witryna plus drzwi)?
Zasada: jedna roleta - jeden sterownik
Simono
Posts: 436
Joined: Mon Sep 17, 2018 5:26 pm

Post

OK to trzeba będzie głębszą puszkę przygotować.

Return to “Sprzęt”