No właśnie.QLQ wrote: Sun Jul 25, 2021 5:30 pm
KOLEJNA : zastanawia mnie fakt , że u innych to samo firmware działa a u innych (np u mnie )nie działa - czy nie ma to np związku z uszkodzoną pamięcią układu ?
Też mnie to zastanawia.
Ps.
Ja mam 15.
No właśnie.QLQ wrote: Sun Jul 25, 2021 5:30 pm
KOLEJNA : zastanawia mnie fakt , że u innych to samo firmware działa a u innych (np u mnie )nie działa - czy nie ma to np związku z uszkodzoną pamięcią układu ?
To mi się trafiła jedynka
Po czym wnosisz, że to restart modułu a nie restart połączenia? Po danych w (i)?lukfud wrote: Sun Jul 25, 2021 6:06 pm Co do zerowania pobranej energii, mój egzemplarz nie tyle traci połączenie z serwerem, co restartuje się dokładnie co 5 min.
Tak, po czasie pracy. Zeruje się co 5 minut. Poza tym odnawia się dzierżawa w dhcp.Goral64 wrote: Sun Jul 25, 2021 6:35 pm Po czym wnosisz, że to restart modułu a nie restart połączenia? Po danych w (i)?
U mnie to nię zachodzi, więc nie potwierdzę.
Trud, true... Też czekam na swój.bulek68 wrote: Sun Jul 25, 2021 5:50 pmNie wiem jak reszta która nie zdążyła się wypowiedzieć w kwestii problemów które wyłapaliście, ale mnie się zajebiście ciężko sprzęt testuje w momencie gdy fizycznie jeszcze go nie posiadamGoral64 wrote: Sun Jul 25, 2021 1:27 pm No jest 20 testerów, ale wielu jeszcze się nie odezwało czy mają ten błąd czy nie.![]()
![]()
Też to zauważyłem, co prawda nie patrzyłem po stronie routera, ale aplikacji. Mój też traci regularnie połączenie z cloudem. Przeważnie dzieje się to po ok. 5 minutach, ale zdaża się sporadycznie po 3.
Jaki masz nr modułu, korzystasz z clouda publicznego?Gang wrote: Sun Jul 25, 2021 7:52 pm Testy:
Zmiana nazwy zarówno jako włącznik czy jako licznik, zmiana lokalizacji, dodanie komentarza, zmiana ikon (również na niestandardowe>> nie powoduję u mnie restartu licznika.
ver 2.8.14