Ver w2.8.18 porana poprawnie w stosunku do 2.8.17 działa również stabilnie. Odczyty w porównaniu do MEW prawie identyczne. Wyłączanie przeciążenia działa również, apka reaguje wyktrzynikiem jak powinna.
Edit: połączenie wifi od 16 min stabilnie
ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW mROW-02 :)
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
-
Lucas
v2.8.18 przesło gładko.
Z ciekawości, to czemu ta wcześniejsza wersja nie chciała się podnieść? Zły podpis
czy podmieniasz pliki na starsze ??
Z ciekawości, to czemu ta wcześniejsza wersja nie chciała się podnieść? Zły podpis
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
artur_n
A tak z innej beczki, znana jest jakaś przybliżona cena mROW?
-
bulek68
Jak to jest z tymi aktualizacjami automatycznymi?
Moduł powinien sprawdzić dostępność aktalizacji po np zaniku napięcia? I w stacji gdy w ustawieniach mamy w UPDADE ustawione "Yes" zaktualizować się z automatu?
Zauważyłem że po kolejnych wykonanych aktualizacjach moduł mROW-02 miał w ustawieniach zaznaczone Update na "NO" chodź jestem 100% przekonany że ustawiałem to na YES przed aktualizacją.
Moduł powinien sprawdzić dostępność aktalizacji po np zaniku napięcia? I w stacji gdy w ustawieniach mamy w UPDADE ustawione "Yes" zaktualizować się z automatu?
Zauważyłem że po kolejnych wykonanych aktualizacjach moduł mROW-02 miał w ustawieniach zaznaczone Update na "NO" chodź jestem 100% przekonany że ustawiałem to na YES przed aktualizacją.
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Ustawienie to jest jednorazowe. Po zapisaniu i restarcie dostajesz zwrotnie OK, ale po ponownym wejściu do konfiguracji masz domyślnie NO.bulek68 wrote: Wed Jul 28, 2021 9:33 pm Jak to jest z tymi aktualizacjami automatycznymi?
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026