To oficjalna wersja?
ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW mROW-02 :)
-
Lucas
Ja akurat nie używam capsmana, ale z moim mikrotikiem też tylko minirowek ma problem. Wszystkie inne sprzęty, jak również wszystkie pozostałe Zamela, których używam działają bez zarzutu. Nie mam już za bardzo co grzebać w ustawieniach Mietka, bo żadnych czarów tam nie mam, co by mogło przeszkadzać.lukfud wrote: Mon Aug 02, 2021 10:06 amMoje posty nie są tematem pobocznym. Nie każdy ma prostą sieć i nie każdy ma ubiquiti. Skoro wszystkie urządzenia z SuplaDevice nie mają problemu z moimi ustawieniami capsmana to tym bardziej nie powinno mieć problemu urządzenie komercyjne.Goral64 wrote: Sun Aug 01, 2021 1:23 pm Nie chcę się czepiać, ale wątek o testach minirowka ma już 66 stron i jeszcze trochę przed nami, więc może tematy poboczne prowadzić w wątkach do tego przeznaczonych? Tu będzie czytelniej a i innym mającym poboczne problemy łatwiej będzie odnaleźć istotne informacje.
Screen wystawiłeś z alternatywnej apki. Oficjalną i nieoficjalną zaktualizuj do v2.3.74, tam tego błędu już nie ma.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
QLQ
U mnie też podobnie. Czy bez czy z obciążeniem nie ma zbyt różnicykrycha88 wrote: Tue Aug 03, 2021 3:52 pm Jakie temperatury mają wasze urządzenia? Bez obciążenia moje urządzenie osiąga temperaturę powyżej 40 stopniale wieczorem jeszcze sprawdzę innym pirometrem.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
Gang
Aktualizacja do najnowszej wersji przebiegła bez problemów.
Zapamiętało stan licznika.
Zasięg się nie zmienił, dalej trochę ponad 50 procent i 70 rssi.
Jestem pod wrażeniem jak szybko ten moduł wstaje.
Nie mam pirometru, ale moduł jest wyraźnie ciepły a obciążenie przez niego przechodzące nie przekracza 0,7A na każdym kanale.
Zapamiętało stan licznika.
Zasięg się nie zmienił, dalej trochę ponad 50 procent i 70 rssi.
Jestem pod wrażeniem jak szybko ten moduł wstaje.
Nie mam pirometru, ale moduł jest wyraźnie ciepły a obciążenie przez niego przechodzące nie przekracza 0,7A na każdym kanale.
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli 
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Ja swój mROW (007) testuję dopiero od wczoraj (ze względu na urlop). Pierwsza konfiguracja za pomocą aplikacji Supla przebiegła bez żadnych problemów, moduł automatycznie pobrał najnowszą wersję firmware 2.8.20 i od tego momentu działa bardzo stabilnie. Sieć Wi-Fi z routera Asus RT-AC88U.
Do szczęścia brakuje mi tylko możliwości konfiguracji ogranicznika prądowego z poziomu aplikacji, ale to jak podejrzewam jest w planach
.
Do szczęścia brakuje mi tylko możliwości konfiguracji ogranicznika prądowego z poziomu aplikacji, ale to jak podejrzewam jest w planach
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
artur_n
Od niedzieli 01.08 kompletnie żadnych problemów. Nie rozłącza, nie restartuje. Działa jak należy!