Niestety, mam skonfigurowany przycisk dla CONFIG, skonfigurowane inne rzeczy, a moduł pracuje w obu trybach.
Niepotrzebny AP w eterze i wkurzające miganie LED
v3.1.17
To po co GUI-Generic?
Ma GUI
A można dodać opcję "#dlakumatych"? Ja wiem jakie IP dostał moduł po zalogowaniu do sieci, nie potrzebuję tych różnych sztuczek, dla tych co nie wiedzą jak określić IP modułu, który właśnie dołączył do sieci WiFi.krycha88 wrote: Sat Aug 14, 2021 8:11 pm Jak nie masz dodanego, żadnego kanału to urządzenie będzie wchodzić w tryb konfiguracyjny - po co? Aby np. poznać IP urządzenia z aplikacji.
Mam jego adres IP i łączę się z jego GUI roboczym. To kiedy coś dodam i czy połączę się z serwerem Supla nie jest istotne. Tryb AP jest mi już niepotrzebny. Może chociaż jakiś checkbox w GUI roboczym deaktywujący AP?krycha88 wrote: Sat Aug 14, 2021 8:37 pm Ale do czego wykorzystujesz GUI-Generic? Do trybu konfiguracyjnego![]()
Nie chcę grzebać niezależnie w kodzie. Z dwojga złego to już sobie jakiś byle jaki kanał założę aby te niepotrzebne wymagania spełnić, najwyżej usuną później urządzenie jak mi się kanały ostatecznie zmienią. Albo wyłączę diodę.krycha88 wrote: Sat Aug 14, 2021 8:44 pm Nie ma takiej opcji![]()
Ale zakomentuj sobie
https://github.com/krycha88/GUI-Generic ... UI.cpp#L53