ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW mSRW-01 :)
-
mbproject88
Przydadzą się te małe sterowniki, teraz będe miał do zamontowania do 30 rolet. Proszę o podesłanie na testy. Pozdrawiam
-
Mirandoi
Byłabym bardzo chętna do testów tym bardziej że montowałam je sama w domu i narazie nie skończyłam
potrzebowałabym tego w wersji mini
Bo wszystkie są na wierzchu 

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
maraz88
Chętnie przetestował bym nowy moduł.
Wylądował by w warsztacie gdzie pracuje zdalnie i często przysłaniam okno gdy słoneczko świeci za mocno.
Dodatkowo przydał by się harmonogram do zamykania warsztatu na noc gdy zapomnę zamknąć okno, już raz miałem niespodziankę -5°C i mokre biurko na którym zostawiłem płytę główną od laptopa, w nocy padał śnieg.
Podsumowując sterownik miał by gdzie pracować a osoba obsługująca sterownik wie co to testy konsumenckie
Wylądował by w warsztacie gdzie pracuje zdalnie i często przysłaniam okno gdy słoneczko świeci za mocno.
Dodatkowo przydał by się harmonogram do zamykania warsztatu na noc gdy zapomnę zamknąć okno, już raz miałem niespodziankę -5°C i mokre biurko na którym zostawiłem płytę główną od laptopa, w nocy padał śnieg.
Podsumowując sterownik miał by gdzie pracować a osoba obsługująca sterownik wie co to testy konsumenckie
-
kstechlinski
Jestem chetny potestować, posiadam duza wersje w puszkach
-
SewerynT
Witam, chętnie wypróbuję 
Starsza wersja się spisuje super w kilku
Starsza wersja się spisuje super w kilku
-
VastSynergy
Witam,
W domu mam 15 rolet sterowanych osobno i (piętrami lub wszystko). Rozważam zakup kompletu mSRW-01 =]
W domu mam 15 rolet sterowanych osobno i (piętrami lub wszystko). Rozważam zakup kompletu mSRW-01 =]
-
bulek68
Mnie też się spodobała cała ta zabawa z testami.
Chętnie podejmę kolejne wyzwanie i pomęczę nowy moduł.
Tym bardziej że mam w roletach jakieś niewydarzone silniki które z rozwiązaniami DIY działają różnie.
Jest gdzieś tamat o tym, dokładnie dużych kondensatorów na zasilaniu do modułów inCan etc.
viewtopic.php?f=33&t=3853
Mimo wszystko bezawaryjną pracę gwarantują mi tylko rolety (4 /11) we spolpracy z "dużymi" SRW, ale zawsze są jakieś inne wydatki więc przez 2 lata nie zdążyłem wymienić
Chętnie sprawdzę jak działa młodszy brat srw.
Chętnie podejmę kolejne wyzwanie i pomęczę nowy moduł.
Tym bardziej że mam w roletach jakieś niewydarzone silniki które z rozwiązaniami DIY działają różnie.
Jest gdzieś tamat o tym, dokładnie dużych kondensatorów na zasilaniu do modułów inCan etc.
viewtopic.php?f=33&t=3853
Mimo wszystko bezawaryjną pracę gwarantują mi tylko rolety (4 /11) we spolpracy z "dużymi" SRW, ale zawsze są jakieś inne wydatki więc przez 2 lata nie zdążyłem wymienić
Chętnie sprawdzę jak działa młodszy brat srw.
Last edited by bulek68 on Mon Aug 23, 2021 6:57 am, edited 1 time in total.
-
bubu11
Może tym razem sie uda... - zgłaszam się do testów