ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW mSRW-01 :)
-
sebek76-11
Witam. Czy sterownik nadaje się do rolet na okna połaciowe? Potrzebuję na cztery okna
-
MadOnion78
-
Milo89
Witam. Zgłaszam się do testu. Posiadam w mieszkaniu 4 rolety okienne, które są sterowane elektrycznie/analogowo. Mam zamiar wymiany wszystkich włączników na moduły wifi.
-
forall
Chętnie bym sprawdził nowy moduł, bo chyba jeden właśnie odmówił posłuszeństwa..akurat 1 z 10 
10xSRW-01, 1xSBW-01 + 2xMEW-01
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
Jeżeli "odmówił posłuszeństwa" to zapraszam do kontaktu na PW. Wymienimy lub naprawimy.forall wrote: Mon Aug 23, 2021 11:03 am Chętnie bym sprawdził nowy moduł, bo chyba jeden właśnie odmówił posłuszeństwa..akurat 1 z 10![]()
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
-
m4rlb0r0
Bardzo dobrze się składa...
Akurat przed tygodniem założyłem ostatni brakujący silnik do rolety w sypialni.
Aktualnie mam przycisk do rolety i muszę stać przy oknie i trzymać aż roleta dojedzie w docelowy punkt
Jak nie trudno się domyśleć roleta jest przez to "dyskryminowana", nikomu nie chce się tym ręcznie sterować stoi w miejscu raz ustawiona na "prawie zamknięta". Pozostałe okna sterowane przez HA przy pomocy modułów fibaro scenariuszem opartym o wschód i zachód słońca i temperatury w pomieszczeniach.
Dzięki mSRW-01 mógłbym przetestować jak moduł supla pracuje się w porównaniu z modułami fibaro.
Podłączenie do HomeAssistanta odbyłoby się po lokalnym brokerze MQTT więc sprawdziłbym dogłębnie jak się sytuacja prezentuje w tym obszarze.
Dodatkowo od zawsze miałem w planie zsynchronizować roletę sypialni z budzikiem i zacząć proces otwierania okna z odpowiednim wyprzedzeniem aby umilić proces wybudzania
Akurat przed tygodniem założyłem ostatni brakujący silnik do rolety w sypialni.
Aktualnie mam przycisk do rolety i muszę stać przy oknie i trzymać aż roleta dojedzie w docelowy punkt
Jak nie trudno się domyśleć roleta jest przez to "dyskryminowana", nikomu nie chce się tym ręcznie sterować stoi w miejscu raz ustawiona na "prawie zamknięta". Pozostałe okna sterowane przez HA przy pomocy modułów fibaro scenariuszem opartym o wschód i zachód słońca i temperatury w pomieszczeniach.
Dzięki mSRW-01 mógłbym przetestować jak moduł supla pracuje się w porównaniu z modułami fibaro.
Podłączenie do HomeAssistanta odbyłoby się po lokalnym brokerze MQTT więc sprawdziłbym dogłębnie jak się sytuacja prezentuje w tym obszarze.
Dodatkowo od zawsze miałem w planie zsynchronizować roletę sypialni z budzikiem i zacząć proces otwierania okna z odpowiednim wyprzedzeniem aby umilić proces wybudzania
• Z-WAVE: FIBARO | Danfoss | D-Link • ZigBee: Ikea | Sonoff | Aqara
• LAN/WIFI: Amazon | Google | Xiaomi | Supla | Sonoff | Gosund | Raspberry | Dreame | Unifi
• IR: Broadlink • RF: Sonoff
• LAN/WIFI: Amazon | Google | Xiaomi | Supla | Sonoff | Gosund | Raspberry | Dreame | Unifi
• IR: Broadlink • RF: Sonoff
-
Dawidpoznan
Już od kilku miesięcy mam waszą aplikacje z zamiarem zakupi systemu dla 8rolet i 2 bram. W dalszym projekcie są liczniki energii elektrycznej jednofazowe sztuk 2 ze względu na zainstalowaną fotowoltaike off grid 5kv. Z przyjemnością dam się Wam moi mili przekonać do tego sterownika
. Z miła chęcią przyjmę egzemplarz testowy i zdam recenzje 

-
kyce
Witam.
Z miłą chęcią potestuję
co w trawie piszczy.
Z miłą chęcią potestuję
co w trawie piszczy.