Sbw 01 brama garażowa
-
tyszer82
Witam podłączyłem moduł do bramy garażowej FAAC wszystko działa oprócz stanu położenia bramy mam podłączone KONTAKTRON magnetyczny ale ich nie widzi moduł co kupić żeby wszystko działało dzięki za pomoc
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Weź multimetr i sprawdź, czy przy zamkniętym kontaktronie (kontaktron przy magnesie) masz napięcie na IN1 (IN2).
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
tyszer82
Jest napięcie przy zamkniętym i otwartym na in1
-
tyszer82
2 kable z KONTAKTRON podłączyłem do n1 in2 i do każdego z osobna podłączyłem plus z a1
-
tyszer82
KONTAKTOR MAGNETYCZNY CZUJNIK OTWARCIA MC-38 a podłączyłem tak jak pisalem wyżej
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Odłącz kontaktron i na krótko zewrzyj A2 do IN1/2.
Po chwili powinna się zmienić ikona w aplikacji. Jeśli się nie zmieni to coś poprzestawiałeś na cloud.supla.org.
Usunięcie SBW z cloud-a spowoduje, że sam się po chwili z powrotem doda z domyślnymi (poprawnymi) ustawieniami. (Przed usunięciem włącz rejestrację urządzeń).
Po chwili powinna się zmienić ikona w aplikacji. Jeśli się nie zmieni to coś poprzestawiałeś na cloud.supla.org.
Usunięcie SBW z cloud-a spowoduje, że sam się po chwili z powrotem doda z domyślnymi (poprawnymi) ustawieniami. (Przed usunięciem włącz rejestrację urządzeń).
SUPLA.... Nareszcie w domu.