SUPLA∞ kolejna alternatywna aplikacja na Androida
-
hanuer
Staruszka 5.1.1 telefon to wiekowy Samsung note 3 neo. Myślisz że to jest przyczyna? W apce wersji 66 było wszystko ok.
Nie wykluczone. W wyższych wersjach andka jest OK. Przebudowywałem główny widok w okolicach wersji 2.3.70
Uruchomiłem sobie emulator z lolipopem i mogę potwierdzić, że faktycznie na tym systemie źle się wyświetlają kanały. Postaram się coś na to zaradzić.
Uruchomiłem sobie emulator z lolipopem i mogę potwierdzić, że faktycznie na tym systemie źle się wyświetlają kanały. Postaram się coś na to zaradzić.
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
hanuer
To już historyczny system. Jeśli o mnie chodzi to olej go. 
-
karnasw
W Xiaomi mam tryb ciemny w aplikacjach, którego tego trybu nie obsługują. Wszystko fajnie wygląda w aplikacji Supli oficjalnej jak i Supli nieskończoności
, poza przyciskiem stop i całkowitego otwarcia lub zamknięcia. Jaka może być tego przyczyna?
Zrzut w załączniku
https://1drv.ms/f/s!AtsWmyTq-KCBm_tMxYIWP4qoB6RBzg
Zrzut w załączniku
https://1drv.ms/f/s!AtsWmyTq-KCBm_tMxYIWP4qoB6RBzg
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
To wynika z tego, że aplikacje nie były projektowane pod tryb ciemny (bynajmniej ta oficjalna).
Teraz zaczęliśmy przepisywać UI z użyciem wzorca mvvm i chcemy nadrobić zaległości w postaci trybu ciemnego/tabletów itd.
Teraz zaczęliśmy przepisywać UI z użyciem wzorca mvvm i chcemy nadrobić zaległości w postaci trybu ciemnego/tabletów itd.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
Zaktualizowałem źródła do v2.3.77
Apka do pobrania w pierwszym poście albo
TU

Apka do pobrania w pierwszym poście albo
Poprawiłem to dla starszych androidów. Nie jest idealnie, idealnie, ale lepiej niż byłohanuer wrote: Thu Sep 09, 2021 8:59 pm Aktualizacja z 66 do 74 i taki problem mam:
...
Ikony i podpisy nie są wyśrodkowane... co może być przyczyną? Problem wystepuje tylko na moim telefonie. U żony jest ok.
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024
-
PuteR
Wrzuciłem dziś to androida w samochodzie i mam taki widok jak poniżej da radę to jakoś poprawnie wyświetlić czy tak musi być??
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Spróbuj zmienić czcionkę w andku na mniejszą.
Sterowanie całą Suplą w aucie to kiepski pomysł
wydziel sobie identyfikator dostępu tylko z lokalizacjami gdzie masz bramy.
A jak włączysz CarMode to wygląda dobrze?
Sterowanie całą Suplą w aucie to kiepski pomysł
A jak włączysz CarMode to wygląda dobrze?
SOP 2023 
SOP 2024
:
cz->b
+ila
SOP 2024