Obiecałeś QLQ, ale na ten kanał czeka o wiele więcej osóbpzygmunt wrote: Fri Sep 24, 2021 11:21 pm QLQ Ty się nie martw… mam cały czas na uwadze aby dostarczyć Ci kanał ogólnego przeznaczeniaW 2.3.35 też znajdziesz coś co Ci się spodoba
![]()
Cloud 2.4
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026

-
mdi87
I co nikt nie melduje o nowościach ? 38 pewnie jeszcze daleko... 
-
QLQ
Znalazłem to , że dalej nie poprawione są opady w Cloud w stosunku do app
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
QLQ
Nie ma, nie ma wody ba pustyni..... wiem ,wiem dzieje się ostatnio baaardzo dużo jak nigdy jak pamiętam od 09.2017' roku nie było takiej kumulacji rozwiązań .Nowe moduły, AT I inne fjuczery... czekamy w takim razie cierpliwie. Kiedyś puszczaliście beta.cloud. z nowościami. Ja tylko podpowiadam.... I podziwiam Przemku jak to wszystko ogarniacie z tyloma marudami takimi jak ja.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
[email protected]
Zostało tylko kilka dni do wydania wersji 2.4. Jestem w tym wieku, że bardziej czekam na clouda niż na mprezę sylwestrową. Ale chłodze i szampana i raspbery więc proszę nie zapomnijcie o dockerachpzygmunt wrote: Thu Aug 05, 2021 12:31 pm Zmieniliśmy trochę strategię ponieważ obecna zbyt dlatego odwlekała wszystko w czasie.
Na serwerach produkcyjnych jest już wrzucona wersja 2.4 z wyłączonymi funkcjami, które były planowane w wersji 2.4, a jeszcze nie zostały dokończone. Planujemy teraz po kolei uruchamiać planowane funkcje jako v2.3.x jedna po drugiej. Jak wprowadzimy wszystko to na koniec udostępnimy sceny i podniesiemy wersję do 2.4.
Obsługę wejść chcę ukończyć do końca tego miesiąca tak aby móc ją wydać w v2.3.x na przełomie sierpnia/września.
-
klew
- Has thanked: 135 times
- Been thanked: 137 times
Skąd tyle optymizmu na koniec roku? ;P[email protected] wrote: Sun Dec 19, 2021 10:23 pmZostało tylko kilka dni do wydania wersji 2.4. Jestem w tym wieku, że bardziej czekam na clouda niż na mprezę sylwestrową. Ale chłodze i szampana i raspbery więc proszę nie zapomnijcie o dockerachpzygmunt wrote: Thu Aug 05, 2021 12:31 pm Zmieniliśmy trochę strategię ponieważ obecna zbyt dlatego odwlekała wszystko w czasie.
Na serwerach produkcyjnych jest już wrzucona wersja 2.4 z wyłączonymi funkcjami, które były planowane w wersji 2.4, a jeszcze nie zostały dokończone. Planujemy teraz po kolei uruchamiać planowane funkcje jako v2.3.x jedna po drugiej. Jak wprowadzimy wszystko to na koniec udostępnimy sceny i podniesiemy wersję do 2.4.
Obsługę wejść chcę ukończyć do końca tego miesiąca tak aby móc ją wydać w v2.3.x na przełomie sierpnia/września.![]()
Najlepsze suple dla Twojego domu 
-
[email protected]
mdi87 wrote: Mon Mar 15, 2021 12:59 pm Jakiś przybliżony termin wersji 2.4 chociaż w latach ten czy przyszły rok?
-
[email protected]