Aktualizacja aplikacji do 1.4

Awatar użytkownika
michael
Posty: 1110
Rejestracja: śr lis 09, 2016 8:00 am
Lokalizacja: Wojkowice

ndz lip 23, 2017 6:26 am

Po aktualizacji aplikacji do wersji 1.4 wszystkie wyłączniki w aplikacji otwierają planszę ze ściemniaczem i nie zaliczają zasilania. Inne funkcje działają poprawnie.
Kabel ucięty na miarę zawsze jest za krótki...
Awatar użytkownika
Espablo
Posty: 1465
Rejestracja: śr cze 29, 2016 5:04 pm
Lokalizacja: Oświęcim
Kontaktowanie:

ndz lip 23, 2017 6:33 am

michael pisze:
ndz lip 23, 2017 6:26 am
Po aktualizacji aplikacji do wersji 1.4 wszystkie wyłączniki w aplikacji otwierają planszę ze ściemniaczem i nie zaliczają zasilania. Inne funkcje działają poprawnie.
Też mam z tym problem.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
https://github.com/Espablo
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8706
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz lip 23, 2017 7:46 am

Wieczorem będzie poprawka
Veelti
Posty: 5
Rejestracja: wt maja 02, 2017 12:58 pm

ndz lip 23, 2017 9:21 am

Na S8 aplikacja się zamrażara po włączeniu. Nie reaguje na przeciąganie palcem. Stało się to po wczorajszej aktualizacji.
Raku2008
Posty: 56
Rejestracja: sob mar 19, 2016 4:38 pm

ndz lip 23, 2017 2:06 pm

michael pisze:
ndz lip 23, 2017 6:26 am
Po aktualizacji aplikacji do wersji 1.4 wszystkie wyłączniki w aplikacji otwierają planszę ze ściemniaczem i nie zaliczają zasilania. Inne funkcje działają poprawnie.
U mnie wszystkie wylaczniki to plansza otwierania rolet a nawet i na otwieraniu rolet nie pokazuje prawidlowo bo nie pokazuje procent otwarcia i nie dzialaja klawisze calkowitego otwarcia/zamkniecia
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8706
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz lip 23, 2017 3:31 pm

Poprawiona wersja (1.4.1) dostępna w Google Play
Awatar użytkownika
fracz
Posty: 1833
Rejestracja: pt paź 28, 2016 10:56 pm
Lokalizacja: Rybna

ndz lip 23, 2017 3:54 pm

U mnie ok, potwierdzam :-)
Raku2008
Posty: 56
Rejestracja: sob mar 19, 2016 4:38 pm

ndz lip 23, 2017 7:10 pm

U mnie na arduino nie wyswietla procent otwarcia i nie dzialaja przyciski calkowitego otwarcia/zamkniecia
Awatar użytkownika
pzygmunt
Posty: 8706
Rejestracja: wt sty 19, 2016 9:26 am
Lokalizacja: Paczków
Kontaktowanie:

ndz lip 23, 2017 7:26 pm

Nie działa ponieważ firmware w urządzeniach wykonawczych masz niekompatybilny z tą funkcją
ODPOWIEDZ

Wróć do „Android”