bulek68 wrote: Fri Oct 01, 2021 11:19 am
Wielokik proszę Pana
O proszę w sumie tak tylko to bardziej skomplikowane, a jak zostawie rolety otwarte i powiem teściowej żeby kliknęła łącznikiem w korytarzu trzecim od lewej w dolnym rzędzie dwa razy to zamknie się dół i trzy razy to zamknie się góra to kobita się załamie. A tak to ma konkretne przyciski i cześć
Zgłaszam się do testów.
W planie test z OSW-01, oraz rolety.
Ciekawe jak by działało z moim 12 kanalowym sterownikiem rolet, który ma zaimplementowany już sterowanie centralne, ale musi mieć przewody podciagniete do włączników, czyli forma gwiazdy.
A RNW-01 to nowe możliwości.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Kormoran wrote: Fri Oct 01, 2021 11:45 am
Z chęcią i ja przetestuję, bo nie mogę tam za nic upakować tak aby obsłużyć wszystkie 4 światła
Do pełni szczęścia jednak będziesz musiał tam coś upakować aby Ci to działało ; ) (albo w rozdzielni)
Zawsze możesz spróbować 2x mROW-02 jak się pojawi w sprzedaży.
michael wrote: Fri Oct 01, 2021 6:47 am
Ogień
Te wyzwalacze zmieniają nawet sposób projektowania instalacji. Nawet nie trzeba specjalnie myśleć o wyłącznikach schodowych bo i tak się to ogarnie dzięki temu
4 wejścia na 4 włączniki monostabilne do 2 punktów świetlnych. Dodatków np. jedno kliknięcie przedłuży czas świecenia a podwójne wyłączy wcześniej.
klimasstudio wrote: Fri Oct 01, 2021 11:56 am
Chętnie przetestuje, może tym razem się załapie na testy tego urządzenia. Widze pewne zastosowanie i wykorzystanie go w domu.
A nie załapałeś się na testy? Ktoś tu słabo forum śledzi.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
klimasstudio wrote: Fri Oct 01, 2021 11:56 am
Chętnie przetestuje, może tym razem się załapie na testy tego urządzenia. Widze pewne zastosowanie i wykorzystanie go w domu.
A nie załapałeś się na testy? Ktoś tu słabo forum śledzi.
Chyba musiałem przeoczyć ale od początku jak udzielam się na forum to nie udało mi się załapać na żadne testy albo nie dostałem powiadomienia
EDYTA: Faktycznie az przeszukałem wszystkie tematy i znalazłem. Choć przyznam że teraz wolał bym przetestować ten RNW-01 niż OSW Widzę lepsze zastosowanie dla niego
P.S - Dziękuję i napisałem PW z adresem
Last edited by klimasstudio on Fri Oct 01, 2021 12:15 pm, edited 2 times in total.