ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW RNW-01

klimasstudio

radzik_r wrote: Fri Oct 01, 2021 1:53 pm
klimasstudio wrote: Fri Oct 01, 2021 12:08 pm
miroph wrote: Fri Oct 01, 2021 11:59 am

A nie załapałeś się na testy? Ktoś tu słabo forum śledzi. :D
Chyba musiałem przeoczyć ale od początku jak udzielam się na forum to nie udało mi się załapać na żadne testy albo nie dostałem powiadomienia :D

EDYTA: Faktycznie :D az przeszukałem wszystkie tematy i znalazłem. Choć przyznam że teraz wolał bym przetestować ten RNW-01 niż OSW :D Widzę lepsze zastosowanie dla niego :D

P.S - Dziękuję i napisałem PW z adresem
Jak nie chcesz OSW-01 to chętnie przetestuję za Ciebie.
Wtedy miał bym możliwość potestować obie barwy światła.
To zależy od decydującego komu wysłane zostana. Chętnie bym RNW przetestował zamiast OSW ;)
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom :mrgreen:

Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
Remi

miroph wrote: Fri Oct 01, 2021 8:46 am
Remi wrote: Fri Oct 01, 2021 8:38 am Zgłaszam się również. Pytanie czy ten moduł da rade zaspokoić moje potrzeby :D
Wszystko zależy od tego jakie to są potrzeby. :lol:
Potrzeby Suplowe :)

Nie ukrywając gdyby miał 5 kanałów to bym go użył do sekwencyjnego załączania światła w kuchni/jadalni ale niestety... ;)

Ale... Mam PIRy dające na wyjściu 230VAC i w ten sposób mógłbym rozjaśniać światło nad blatem w meblach kuchennych gdy ktoś się pojawi w kuchni a gdy nie ma nikogo to niech to światło się ściemni bądź wyłączy (najlepiej w zależności od pory dnia etc.) ;)

BTW Patrząc na moje najbliższe pomysly (implementacja efektów oświetlenia opeartego na pixel led) taki moduł ale w mniejszej obudowie i z jednym kanałem (za odpowiednio mniejsze pieniądze) by miał sens.
radzik_r
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

klimasstudio wrote: Fri Oct 01, 2021 2:17 pm
radzik_r wrote: Fri Oct 01, 2021 1:53 pm
klimasstudio wrote: Fri Oct 01, 2021 12:08 pm

Chyba musiałem przeoczyć ale od początku jak udzielam się na forum to nie udało mi się załapać na żadne testy albo nie dostałem powiadomienia :D

EDYTA: Faktycznie :D az przeszukałem wszystkie tematy i znalazłem. Choć przyznam że teraz wolał bym przetestować ten RNW-01 niż OSW :D Widzę lepsze zastosowanie dla niego :D

P.S - Dziękuję i napisałem PW z adresem
Jak nie chcesz OSW-01 to chętnie przetestuję za Ciebie.
Wtedy miał bym możliwość potestować obie barwy światła.
To zależy od decydującego komu wysłane zostana. Chętnie bym RNW przetestował zamiast OSW ;)
Tak się składa że jestem na liście do testu OSW-01 Ale musiałem wybrać kolor ledów do testu bo pomieszać nie można.
Jak ci nie zależy na OSW-01 to zawsze możemy napisać do miroph że możesz odstąpić mi swój testowy egzemplarz. Decyzja twoja.
leszektg

Chętny na testy!
kris.gie

Chętny na testy :D
klimasstudio

Jak ci nie zależy na OSW-01 to zawsze możemy napisać do miroph że możesz odstąpić mi swój testowy egzemplarz. Decyzja twoja.
Odstąpię jak da się zamienić na RNW-01 ;)
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom :mrgreen:

Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
QLQ

Z miłą chęcią potestuję. Właśnie przeprogramowalem trzy żarówki RGB i CW, które da się wl i wył tylko w app. Ten sprzęt jest idealny do tego

Ps. Idę zrobic jakąś akcję może w końcu się wyzwolę od Supli @miroph :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Last edited by QLQ on Fri Oct 01, 2021 6:35 pm, edited 2 times in total.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
szym3k

Czekam na ten moduł, tzn. moje bramy czekają, bo chciałbym mieć przyciski w domu, do bramy wjazdowej i garażowych. Chętny na testy :D
Czarciu

Oczywiście piszę się na testy :)

Mam nadzieję, że fakt, iż jestem nowy na forum mnie w żaden sposób nie dyskwalifikuje i uda mi się po raz pierwszy cos konkretnie potestować :D
kris.sg
Been thanked: 1 time

Piszę się oczywiście na testy . :D
■Rpi4(m.2) Supla Cloud, Scripts ■Rpi3(sd) SD: 6x MI ATC, 1x W.S.
ROLETY_V3 x12 ■SWITCH_DUAL x4 ■GATE_MODULE_V3 x1 ■SOCKET_SSR x1 ■SMOKE_MODULE x1
SONOFF_TOUCH x4 ■YUNSCHAN x1 ■STAITCASE_DIMMER x1 ■MEW-01 x2 ■mROW-02 x1 ■LEW-01 x1
POW_R2 x2 ■SP111 x3

Return to “Nowości”