Nie, nie da się. Ale można sobie zrobić detox wyłączając WiFi w domu
Ale i tak sytuacja beznadziejna
Przekombinowaneandrew01 wrote: Sat Oct 02, 2021 10:08 am Wydaje mi się, że ciekawym pomysłem byłaby hybryda rnw i row, wtedy bez kucia byłaby szansa aby wykorzystać ją w istniejacej instalacji. Albo może zmiana softu w row02 tak, aby jeden przycisk byl wykorzystywany do sterowania przekaźnikiem, a drugi jako action trigger. Wtedy do zwykłego włącznika wstawiamy takiego zmienionego row02, dajemy podwójny przycisk i jednym włączamy dany kanał a drugim np. wyłączamy światło w całym domu. Takie coś idealnie by mi się przydało![]()
Widzisz, ja budując aktualnie dom przewidziałem puszkę pod centralne sterowanie rolet tylko z zasilaniem 230V z myślą o linkach bezpośrednich, jak znalazł dla RNW-01.Goral64 wrote: Sat Oct 02, 2021 10:12 am PrzekombinowanePrzecież ROWki dostaną lada moment Action Triggery i będą jak RNW wyposażone w przekaźniki
![]()
ROW-01 na strychu a RNW-01 w piwnicy - i działa bez kabla.mdi87 wrote: Sat Oct 02, 2021 2:20 pm Nadal nie rozumie, bo przecież row 01 podłączony z wyłącznikiem też będzie mógł to robić ?