Czy Zamel nie chciałby wprowadzić gotowego produktu razem z przyciskami. Myśle, że estetyką mógłby być nawet ładniejszy.pzygmunt wrote: Mon Oct 04, 2021 12:19 pm Przy tej cenie to już lepiej kupić Kontakt Simon GO i go osuplować bo jest tam ESP na pokładzie.
ZAMEL - ZAPROSZENIE DO TESTÓW RNW-01
-
[email protected]
-
MadOnion78
Patrząc na mnogość łączników na rynku to taki pomysł nie wypali. Aktualne rozwiązanie wydaje się najrozsądniejsze.
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Musisz pytać Zamel[email protected] wrote: Mon Oct 04, 2021 1:14 pmCzy Zamel nie chciałby wprowadzić gotowego produktu razem z przyciskami. Myśle, że estetyką mógłby być nawet ładniejszy.pzygmunt wrote: Mon Oct 04, 2021 12:19 pm Przy tej cenie to już lepiej kupić Kontakt Simon GO i go osuplować bo jest tam ESP na pokładzie.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
m4rlb0r0
Chętnie przetestuję, idealnie nada się jako kontroler scen przy drzwiach wejściowych. zachowując funkcje włącznika światła na korytarzu...

Jak tutaj temat MQTT ? Można lokalnie czy przez chmurę trzeba ?
- zgaszenie wszystkich świateł
- podnoszenie/opuszczanie wszystkich rolet
- uruchomienie odkurzacza
- wyłączenie TV
Jak tutaj temat MQTT ? Można lokalnie czy przez chmurę trzeba ?
• Z-WAVE: FIBARO | Danfoss | D-Link • ZigBee: Ikea | Sonoff | Aqara
• LAN/WIFI: Amazon | Google | Xiaomi | Supla | Sonoff | Gosund | Raspberry | Dreame | Unifi
• IR: Broadlink • RF: Sonoff
• LAN/WIFI: Amazon | Google | Xiaomi | Supla | Sonoff | Gosund | Raspberry | Dreame | Unifi
• IR: Broadlink • RF: Sonoff
-
Dachdeker.leszno
Jak jest jeszcze miejsce to jestem chętny
-
robertklepacki94
- Has thanked: 5 times
- Been thanked: 14 times
To kiedy otrzymamy listę testerów? Ja specjalnie już dla AT dokupiłem wczoraj 11 nowych urządzeń 

You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Wziąłem udział w Supla Offline Party 2023
-
Seba
Witam. Ja też zgłaszam się do testów. Czekam na ten moduł już parę lat - od czasu jak pojawił się w katalogu. Potrzebuję osuplowac zespół 3 rolet w wykuszu ( nie mam miejsca na 3 oddzielne moduły) oraz w drugim wykuszu 3 rolety plus gniazdko.
-
Goral64
- Has thanked: 2 times
- Been thanked: 1 time
I tak będziesz potrzebował moduły do sterowania roletami i do gniazdka. RNW-01 to tylko 4 przyciski Supla WiFi...Seba wrote: Tue Oct 05, 2021 7:50 pm Witam. Ja też zgłaszam się do testów. Czekam na ten moduł już parę lat - od czasu jak pojawił się w katalogu. Potrzebuję osuplowac zespół 3 rolet w wykuszu ( nie mam miejsca na 3 oddzielne moduły) oraz w drugim wykuszu 3 rolety plus gniazdko.
Widzimy się na Supla Offline Party Season 2026