Jak podłączyć do Beninca core 6b
-
tomaszrz
Dzień dobry. Mam zamiar podłączyć mój Bull 5 do sbw-02. Przeczytałem całość tego tematu i mam tylko pytanie, czy ma znaczenie dla podłączenia czy pod stykami 1 i 2 licząc od lewej jest coś podłączone ( czyli żarówka). U mnie nie ma więc czy mogę skorzystać z ostatniego schematu?
-
tomaszrz
Podłączyłem jak na schemacie i tylko mruga. W kreatorze konfiguracji wpisuję Id mojej sieci o hasło i nic się nie dzieje
Po chwili wywala mnie że za długi czas oczekiwania. Sbw-02 jest przy bramie. Na telefonie mam tam 3 kreski więc to chyba nie zasięg.
Po chwili wywala mnie że za długi czas oczekiwania. Sbw-02 jest przy bramie. Na telefonie mam tam 3 kreski więc to chyba nie zasięg.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
tomaszrz
Nie doczytałem że przy konfiguracji warto włączyć GPS w telefonie
. Włączyłem i poszło. Otwiera i zamyka
Ale gdzie się sprawdza stan? Nie widzę tego w apce. Może trzeba coś jednak zmostkowac na zaciskach?
Ale gdzie się sprawdza stan? Nie widzę tego w apce. Może trzeba coś jednak zmostkowac na zaciskach?
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Jeśli nie masz żarówki podłączonej to połącz zacisk (od lewej) 2 i 4 kawałkiem przewodu (na poniższym rysunku zielonym kolorem).
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
tomaszrz
Nie mam podłączonej żarówki - zanim podłączyłem sbw-02 styki były wolne. Ikona mi się nie zmienia. Tylko mam dylemat bo bo pzygmunt radzi zmostkowac 1 i 4, a Robert 2 i 4 cona początku tego wątku spaliło sterownik. Czy ta żarówka robi tą różnicę że jak jej nie ma to się nie spali. Przepraszam za brak wiedzy.
-
Mirosław F.
- Has thanked: 1 time
- Been thanked: 22 times
Wtedy się spaliło bo już był mostek na jeden ze styków. Jeżeli nie masz nic podłączone to zrób mostek z 2 do 4, a IN z SBW podłącz do 1.
43-200 Pszczyna
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55
ul. Zielona 27
Wsparcie techniczne: 32 211-35-55