Supla Harmonogramy o co tu kaman ?

kowal00071

Witam wytłumaczy mi ktoś jak ustawić przekaźnik by włączał się o danej godzinie i wyłączał o danej, jak na razie to wydaje mi się że coś jest nie tak z cloudem, ustawiam sobie kanał żarówka, data rozpoczęcia ustawiam, data zakończenia ustawiam, po prawej zaznaczam dzień tygodnia np tylko środa, no i jak daję zapisz to się nie da, jest napisane "Nie udało się obliczyć żadnej daty uruchomienia harmonogramu- nie poprawną konfiguracja ?"
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
proxxon
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times

Musisz jeszcze dodać godzinę włączenia (i wyłączenia opcjonalnie) tam gdzie jest napis "Dodaj akcję" pod dniami tygodnia.
kowal00071

Dzięki, myślałem że Data rozpoczęcia godzina i Data zakończenia godzina to start i koniec załączania, a to jest chyba data rozpoczęcia i zakończenia tego co ustawimy po prawej stronie
klew
Has thanked: 134 times
Been thanked: 137 times

kowal00071 wrote: Wed Oct 13, 2021 8:03 pm Dzięki, myślałem że Data rozpoczęcia godzina i Data zakończenia godzina to start i koniec załączania, a to jest chyba data rozpoczęcia i zakończenia tego co ustawimy po prawej stronie
To są jakby daty kiedy cały harmonogram jest "włączony".
Najlepsze suple dla Twojego domu :mrgreen:

Return to “Pomoc”