Nowy etap w rozwoju aplikacji
-
Gang
Też chętnie protestuje!
Tu jest za mało miejsca abym wszystko mógł wypisać, co mam z supli 
Traktuj moją wersję apki jako przejściową. Jest tam tylko to czego mnie lub kolegom z forum brakowało w oficjalnej wersji na tamten moment. To tak jak ze skryptami od @fracza, są bo mu scen i linków w Cloud brakowało. Kiedyś wszystko co oferują skrypty zostanie zaimplementowane w Suplowej chmurze. Z apką będzie podobnie, wysokość kanałów, za chwile profileklimasstudio wrote: Wed Oct 13, 2021 6:27 pm Czyli tej supli z znakiem nieskończoności już nie będzie potrzeby używać a nowa supla będzie o wiele lepsza. Bardzo na plus mówi do mnie opcja profile i lepsze dostosowanie wygląduCzekam z niecierpliwością
Będzie tetowane!
Ja tam już od sierpnia podglądam co się dzieje na forku, kompiluje wersje co chwile i tesuję i tak też było wczoraj
Nie wiem gdzie zgłosić. Wiem, że jeszcze nie ma oficjalnie testów alepzygmunt wrote: Wed Oct 13, 2021 5:22 pm ...
Na pierwszy ogień wzięliśmy przebudowę ustawień aplikacji.
...
Żeby zmienić spowrotem na C muszę kliknąć w F a potem w C i po powrocie do głównego okna mam wtedy temp w C.
Druga sprawa. Jak wejdę w Twoje Konto i przestawię suwak na zaawansowane i kliknę zatwierdź, to po ponownym wejściu w Twoje konto dalej mam podstawowy widok Twoje konto a nie widok zaawansowany, być może tak ma być
Ale jak już wejdę w zaawansowane to mi się ustawia cały czas metoda autoryzacji na identyfikator dostępu, a nie email, który to wybrałem w pierwszym wejściu podając swój@mail i adres własnego serwera, także ten tego ..... zgłaszam zanim oficjalnie testy się zaczną
SOP 2023 
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
:
cz->b
+ila
SOP 2024
Czekam na kolejne Supla Offline Party
-
klimasstudio
@lesny8 - mimo wszystko uważam żekawał rroboty odwaliłeś z tą aplikacją i napewno byłeś inpiracją żeby coś się zmieniło z oficjalą aplikacją 
Tak samo skrypty od fracza super zee te funkcjonalności wejdą d supla cloud
Tak samo skrypty od fracza super zee te funkcjonalności wejdą d supla cloud
Więc chodź OSUPLUJE Ci dom
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
Druk 3D - > https://klimastech.eu.org/druk-3d
-
LukaszH
U mnie też IOS ale na testy chętnie wyjmę z szuflady androida 
-
tores
No i również ja dopisuję do listy swoją gotowość na testy