Co jeśli nie mam hasła wifi ??
-
Kamil Ból
Dobra trudno wgram od nowa nic się nie dzieje będzie dobry powód żeby znów się spotkać
Wracając do meritum była by szansa się połączyć bez hasła ? Jak będę w domu to zobaczę czy dowolne znaki wystarczą do obejścia tego, bo spacje na pewno nie działają 
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
Wrzuciłem poprawkę.Kamil Ból wrote: Fri Oct 29, 2021 7:08 pm Dobra trudno wgram od nowa nic się nie dzieje będzie dobry powód żeby znów się spotkaćWracając do meritum była by szansa się połączyć bez hasła ? Jak będę w domu to zobaczę czy dowolne znaki wystarczą do obejścia tego, bo spacje na pewno nie działają
![]()
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
PioKar
Jeśli choi o hasło to u mnie w pracy wi-fi jest bez hasła.
Do wemosa wpisałem powiedzmy: Kupa1234
I wemos trzeci rok pokazuje jaką mam temperaturę w magazynie.
Do wemosa wpisałem powiedzmy: Kupa1234
I wemos trzeci rok pokazuje jaką mam temperaturę w magazynie.
-
Kamil Ból
Witam znalazłem chwilę wgrałem nowe gui po poprawce krycha88 . Faktem jest że da się już zapisać samo SSD (nazwę wifi) bez hasła i już nie wyskakuje " wypełnij pole " lecz po zapisaniu sonoff wchodzi w tryb konfiguracji za każdym razem i przy 5s. i przy 10x. Gdy wpiszę przypadkowe hasło gdy rozsyłam wifi bez nazwy to się nie łączy i cały czas szuka połączenia wifi. Jeśli chodzi o ds to tx działa na pullup i nic się z tym nie będzie nigdy działo kontaktron zwieram rx do gnd i też podpięte to jest prawidłowo.
-
krycha88
- Been thanked: 5 times
poprawiłem.Kamil Ból wrote: Tue Nov 02, 2021 10:32 am Witam znalazłem chwilę wgrałem nowe gui po poprawce krycha88 . Faktem jest że da się już zapisać samo SSD (nazwę wifi) bez hasła i już nie wyskakuje " wypełnij pole " lecz po zapisaniu sonoff wchodzi w tryb konfiguracji za każdym razem i przy 5s. i przy 10x. Gdy wpiszę przypadkowe hasło gdy rozsyłam wifi bez nazwy to się nie łączy i cały czas szuka połączenia wifi. Jeśli chodzi o ds to tx działa na pullup i nic się z tym nie będzie nigdy działo kontaktron zwieram rx do gnd i też podpięte to jest prawidłowo.
https://gui-generic-builder.supla.io/
-
Kamil Ból
Wgrałem na nowego sonoffa do niczego nie podłączonego świeży bin i dalej się nie łączy już ładnie wchodzi w tryb config 5s i 10x lecz dalej nie łączy się z siecią bez hasła po wpisaniu przypadkowego hasełka, też brak połączenia z ruterem. Sprawdzałem na dwóch kompilacjach 8285 i 8266.