Witam.
Posiadam przełącznik Sonoff z oprogramowaniem Supla 2.0. Z aplikacji na smartfonie funkcja załącz/wyłącz (sterowanie wbudowanym przekaźnikiem) działa poprawnie. Chciałbym to samo zrobić w Supla Cloud. Próbowałem różnych kombinacji ale nie udalo mi się z tego miejsca zmienić stanu przekaźnika. Harmonogram też się nie uruchamia i nie zmienia stanu przekaźnika.
sterowanie z Supla Cloud
-
Espablo
W supla-cloud nie można załączyć lub wyłączyć przekaźnikabemol wrote: Wed Aug 02, 2017 3:54 pm Witam.
Posiadam przełącznik Sonoff z oprogramowaniem Supla 2.0. Z aplikacji na smartfonie funkcja załącz/wyłącz (sterowanie wbudowanym przekaźnikiem) działa poprawnie. Chciałbym to samo zrobić w Supla Cloud. Próbowałem różnych kombinacji ale nie udalo mi się z tego miejsca zmienić stanu przekaźnika. Harmonogram też się nie uruchamia i nie zmienia stanu przekaźnika.
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu.

-
bemol
Przy jednorazowym harmonogramie po upływie ustawionego czasu nic się nie dzieje, jak wejdę w szczegóły to po prawej stronie jest Wykonania a pod spodem na czerwono wyświetla ustawioną datę i czas oraz jest informacja "w trakcie" i tak już zostaje przez cały czas.pzygmunt wrote: Wed Aug 02, 2017 4:21 pm Harmonogram powinien ustawić zadany stan. Jakiś błąd w szczegółach harmonogramu ?
-
bemol
Serwer svr5. W aplikacji na smartfonie zmiana stanu jest widoczna (zmiana ikony ON/OFF). Na stronie Supla Cloud nic się nie zmienia.
-
bemol
Sprawdzone Teraz harmonogram działa poprawnie. Bardzo dziękuję za pomoc.