sterowanie z Supla Cloud

bemol

Witam.
Posiadam przełącznik Sonoff z oprogramowaniem Supla 2.0. Z aplikacji na smartfonie funkcja załącz/wyłącz (sterowanie wbudowanym przekaźnikiem) działa poprawnie. Chciałbym to samo zrobić w Supla Cloud. Próbowałem różnych kombinacji ale nie udalo mi się z tego miejsca zmienić stanu przekaźnika. Harmonogram też się nie uruchamia i nie zmienia stanu przekaźnika.
Espablo

bemol wrote: Wed Aug 02, 2017 3:54 pm Witam.
Posiadam przełącznik Sonoff z oprogramowaniem Supla 2.0. Z aplikacji na smartfonie funkcja załącz/wyłącz (sterowanie wbudowanym przekaźnikiem) działa poprawnie. Chciałbym to samo zrobić w Supla Cloud. Próbowałem różnych kombinacji ale nie udalo mi się z tego miejsca zmienić stanu przekaźnika. Harmonogram też się nie uruchamia i nie zmienia stanu przekaźnika.
W supla-cloud nie można załączyć lub wyłączyć przekaźnika
Każde urządzenie elektryczne działa o wiele lepiej jeśli podłączysz je do prądu. :? :roll:
pzygmunt
Been thanked: 59 times

Harmonogram powinien ustawić zadany stan. Jakiś błąd w szczegółach harmonogramu ?
SUPLA.... Nareszcie w domu.
bemol

pzygmunt wrote: Wed Aug 02, 2017 4:21 pm Harmonogram powinien ustawić zadany stan. Jakiś błąd w szczegółach harmonogramu ?
Przy jednorazowym harmonogramie po upływie ustawionego czasu nic się nie dzieje, jak wejdę w szczegóły to po prawej stronie jest Wykonania a pod spodem na czerwono wyświetla ustawioną datę i czas oraz jest informacja "w trakcie" i tak już zostaje przez cały czas.
pzygmunt

Jak zmieniasz stan przekaźnika to widzisz jak zmienia się stan w aplikacji ?
Który serwer ?
bemol

Serwer svr5. W aplikacji na smartfonie zmiana stanu jest widoczna (zmiana ikony ON/OFF). Na stronie Supla Cloud nic się nie zmienia.
pzygmunt

Rzeczywiście był tam jakiś problem z schedulerem. Sprawdź teraz. Muszę to i tak przeanalizować z czego to wynikało.
bemol

Sprawdzone Teraz harmonogram działa poprawnie. Bardzo dziękuję za pomoc.

Return to “Pomoc”