Espressif już to ma. Tylko nie ma przykładu zrobionegobicker wrote: Sat Oct 30, 2021 5:45 pmA dla espressif ?
Wyzwalacz akcji dla SRW-01, SRW-02m, ROW-01, ROW-02, ROW-02m, ROW-04m, SLW-01, SLW-02, PNW-01 - zaproszenie do testów
-
pgrzesko
Cześć
Czy jest możliwość dodania funkcjonalności w wyzwalaczu akcji polegającej na pominięciu kolejnego zdarzenia w harmonogramie?
Przykładów można mnożyć - domownik chce dłużej pospać i roleta ma pozostać zasłonięta albo impreza na tarasie bez niespodzianki w postaci zamykającej się rolety.
Gdyby oprogramować wieloklikiem wstrzymanie (jednorazowe, 24h itd) harmonogramu to było by to spore ułatwienie dla takich wyjątkowych sytuacji. Na ten moment można jedynie wyłączyć harmonogram całkowicie i to nawet nie z poziomu aplikacji.
Co Wy na to?
Czy jest możliwość dodania funkcjonalności w wyzwalaczu akcji polegającej na pominięciu kolejnego zdarzenia w harmonogramie?
Przykładów można mnożyć - domownik chce dłużej pospać i roleta ma pozostać zasłonięta albo impreza na tarasie bez niespodzianki w postaci zamykającej się rolety.
Gdyby oprogramować wieloklikiem wstrzymanie (jednorazowe, 24h itd) harmonogramu to było by to spore ułatwienie dla takich wyjątkowych sytuacji. Na ten moment można jedynie wyłączyć harmonogram całkowicie i to nawet nie z poziomu aplikacji.
Co Wy na to?
-
photoworldpl
Kto jeszcze nie biegł i wślizgiwał się pod zamykającą roletę tarasową ten nie wie o co chodzipgrzesko wrote: Sun Oct 31, 2021 7:51 am Cześć
Co Wy na to?
Chwilowo rozwiązałem to zamykaniem tej jednej rolety bardzo późno w nocy. Możesz też ustawić ją na % zamknięcia 5 min przed pełnym (jako sygnał ostrzegawczy, w celu upewnienia się, że masz przy sobie telefon).
-
QLQ
Dla.PNW01 AT działa jak należy. Aczkolwiek 1x przełączenia. nIe powinno być.
Wer 2.8.40
Wer 2.8.40
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
QLQ
Muszę Wam powiedzieć, że mój 8 letni syn jest bardzo zadowolony z AT w PNW01. Może nim zapalić łampkę x1 czyli normalnie, 2x zapala sobie diody w H801 lub gasi pod łóżkiem, 3x zapala normalne oświetlenie na suficie,. 4x może jeszcze wyłączyć/ włączyć listwę 6*gniazd gdzie ma TV. ew ładowarkę do smartfona, 5x ma jeszcze RGB w H801 ....I to z jednego przycisku jak ma ręce zajęte bo przecież gra na telefonie i nie może się rozpraszać 

. .

. .
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
A ja trochę na temat wyzwalaczy akcji napisałem na swojej stronce: https://www.blaszczak.pl/sterowanie-cen ... mie-supla/
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
MadOnion78
Ja już po lekturze, jak zwykle
.
3x SRW-01, 1x mSRW-01, 7x ROW-02, 2x SBW-02, 2x LIW-01, 1x SLW-02, 1x SLW-02, 1x MEW-01, 1x DIW-01, RNW-01 
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Super. Pozwoliłem sobie wrzucić linka na FB.Robert Błaszczak wrote: Mon Nov 01, 2021 9:36 pm A ja trochę na temat wyzwalaczy akcji napisałem na swojej stronce: https://www.blaszczak.pl/sterowanie-cen ... mie-supla/
SUPLA.... Nareszcie w domu.