Wyzwalacz akcji dla SRW-01, SRW-02m, ROW-01, ROW-02, ROW-02m, ROW-04m, SLW-01, SLW-02, PNW-01 - zaproszenie do testów
-
mdi87
Czy to jest jest oficjalne firmware ? Bo piszesz jak aktualizować moduł. Nie oficjalnie było przez podanie maila w testach.
-
Kormoran
Cześć,
Sbw jest narazie nie wspierany więc pod row-a ustawiłem wyzwalacz 1 x2 otwórz bramę, wyzwalacz 2 x2 otwórz garaż. Niestety otwiera tylko garaż ale to już doczytałem dlaczego. Znowu garażu i bramy nie da się połączyć w jedną grupę. Rozumiem, że to zabawa tylko dla rolet więc o garażach i bramie mogę zapomnieć?
Sbw jest narazie nie wspierany więc pod row-a ustawiłem wyzwalacz 1 x2 otwórz bramę, wyzwalacz 2 x2 otwórz garaż. Niestety otwiera tylko garaż ale to już doczytałem dlaczego. Znowu garażu i bramy nie da się połączyć w jedną grupę. Rozumiem, że to zabawa tylko dla rolet więc o garażach i bramie mogę zapomnieć?
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Wyszczególnione w moim artykule to oficjalne.mdi87 wrote: Tue Nov 02, 2021 7:06 am Czy to jest jest oficjalne firmware ? Bo piszesz jak aktualizować moduł. Nie oficjalnie było przez podanie maila w testach.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
-
mdi87
Nie bardzo rozumiesz o co pytam, pytam po prostu o to czy jest oficjalne firmware ? Bo jeśli jest opis na Facebooku i na twojej stronie to oczywiste by było dla mnie że jest już oficjalnie... Śledzę temat ale nie widziałem info. Chciałbym zrobić aktualizacje bo mam odkryte 3 puszki i czekam na oficjalne.Robert Błaszczak wrote: Tue Nov 02, 2021 10:17 amWyszczególnione w moim artykule to oficjalne.mdi87 wrote: Tue Nov 02, 2021 7:06 am Czy to jest jest oficjalne firmware ? Bo piszesz jak aktualizować moduł. Nie oficjalnie było przez podanie maila w testach.
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Ja nie zgłaszałem się na testy (zgodnie z pierwszą wiadomością w tym wątku), a zaktualizowałem posiadane ROW-01 oraz ROW-02. Więc raczej firmware jest oficjalnie dostępne. Ale może z racji testowania innych modułów ZAMEL zostałem automatycznie dopisany do tej listy.
Ps.
A jest jakiś problem aby sprawdzić, czy moduły Ci się aktualizują?
Ps.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Robert Błaszczak
-
mdi87
No nie
zaraz sobie sprawdzę.
-
QLQ
Kolega wolał ostatnio skakać przez płot zamiast coś lepiej sibie ogarnąć jak pisał i nie miał czasu sprawdzić RobertRobert Błaszczak wrote: Tue Nov 02, 2021 4:08 pm Ja nie zgłaszałem się na testy (zgodnie z pierwszą wiadomością w tym wątku), a zaktualizowałem posiadane ROW-01 oraz ROW-02. Więc raczej firmware jest oficjalnie dostępne. Ale może z racji testowania innych modułów ZAMEL zostałem automatycznie dopisany do tej listy.
Ps.
jak coś nie działa to włącz zasilanie.....