Mój moduł, jak się dowiedział, że go w poniedziałek odsyłam, też się "zawiesił"
Przestało działać ( jedynie wykorzystywane ) wejście IN1 sterowane "L" (fazą) .
Oki. W pn nadam dhl.Mirosław F. wrote: Fri Nov 05, 2021 5:00 am Skłaniałbym się do tego by wszyscy przesłali do mnie urządzenia. Sprawdzę je, wyślę nowe produkcyjne celem dalszego testowania. A w przyszłości nie będziemy już wracać do tematu.
Tak, wszystkie moduły testowe są do wymiany.Lechu_ wrote: Fri Nov 05, 2021 7:33 pm Ja niestety będę testować moduł dopiero na wiosnę, nie wyrobiłem się z instalacją pod wiatą. Czy w związku z tym wysłać go tak czy inaczej ?
Oczywiście, że byłoby to lepsze rozwiązanie, ale wątpię żeby na coś takiego się zanosiło.pzygmunt wrote: Fri Nov 05, 2021 2:29 pm Moim zdaniem sensowniejszym jest wprowadzenie SLW i RNW w wersji na szynę DIN. Takie w rozmiarze 1S.
Można zrobić samemu wersję na szynę DIN.szym3k wrote: Fri Nov 05, 2021 11:34 pmOczywiście, że byłoby to lepsze rozwiązanie, ale wątpię żeby na coś takiego się zanosiło.pzygmunt wrote: Fri Nov 05, 2021 2:29 pm Moim zdaniem sensowniejszym jest wprowadzenie SLW i RNW w wersji na szynę DIN. Takie w rozmiarze 1S.
Ciekawy jestem czy na przykład moduły SRW-02m dostaną update hardware taki jak jest w mSRW? Bo zastanawiam się czy już je kupować czy się wstrzymać.