Może screen z cloud by coś pomógł.
Do jednej rolety czy może kilku?
Bo może w tej konkretnej nie ma ustawionych czasów.
Srw-01 konfiguracja
-
kubol56
Załączam screeny.
Poki co kupiłem 1 sterownik do jednej rolety aby zobaczyć jak to działa.
Poki co kupiłem 1 sterownik do jednej rolety aby zobaczyć jak to działa.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Last edited by kubol56 on Sun Nov 07, 2021 9:34 pm, edited 1 time in total.
-
kubol56
Nie, mam zwykłe przyciski.Robert Błaszczak wrote: Sun Nov 07, 2021 9:30 pm A nie masz przypadkiem przycisków z podświetleniem?
-
Robert Błaszczak
- Has thanked: 37 times
- Been thanked: 27 times
Usuń wyzwalacze w Cloud przy jednokrotnym wciśnięciu przycisku. Do normalnego działania nie ma potrzeby konfigurowania wyzwalaczy akcji.
Pozdrawiam
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
Robert Błaszczak
Moja prywatna strona: www.blaszczak.pl
-
kubol56
Faktycznie, po usunięciu wyzwalaczy, działa jak należy! Wielkie dzięki za Waszą pomoc!
Po co w takim razie ustawia się wyzwalacze akcji? Myślałem że jest to konieczne do ustawiania...
Po co w takim razie ustawia się wyzwalacze akcji? Myślałem że jest to konieczne do ustawiania...
-
pzygmunt
- Been thanked: 59 times
Możesz ustawić sterowanie innymi roletami lub całymi grupami z tego przycisku. Czyli np 2 naciśnięcia i zamykasz wszystkie rolety. Jak wybrałeś 1 naciśnięcie to zastąpiłeś lokalną logikę wyzwalaczem.
SUPLA.... Nareszcie w domu.
-
kubol56
Dziękuję!pzygmunt wrote: Sun Nov 07, 2021 9:56 pm Możesz ustawić sterowanie innymi roletami lub całymi grupami z tego przycisku. Czyli np 2 naciśnięcia i zamykasz wszystkie rolety. Jak wybrałeś 1 naciśnięcie to zastąpiłeś lokalną logikę wyzwalaczem.