Supla Scripts Termostat 2.0
-
mariusz_70
zmień rozmiar wyświetlanej strony w przeglądarce np. na 80% i będzie dobrzeszymon wrote: Tue Aug 08, 2017 6:55 am username i password jest niewidoczne dolny pasek na stronie zasłania chyba jakiś bląd na stronie bo ani chrome ani explorer nie wyswietla tego
-
Lucas
Ok. Dzisiaj się udało, przedtem dostawałem HTTP 400. Teraz czas na testyslawek wrote: Mon Aug 07, 2017 9:28 pm Wystarczy konto cloud, do testów @fracz udostępnia swoje skrypty - trzeba tylko założyć tam konto - link w pierwszym poście
-
fracz
- Has thanked: 4 times
- Been thanked: 6 times
Mały update skryptów w 2.0.0.beta.2.
Możemy teraz wybrać na jaki czas włączamy manualny stan:
A jeśli pokój jest nieaktywny to na kafelkach jest dodatkowo informacja od jakich temperatur termostat podejmie akcję:
Możemy teraz wybrać na jaki czas włączamy manualny stan:
A jeśli pokój jest nieaktywny to na kafelkach jest dodatkowo informacja od jakich temperatur termostat podejmie akcję:
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
nowy1
Mam pytanie czy mogę w ten sposób wysterować sonofa ?
bo dodaje czujnik temperatury ale nie mogę dodać urządzenia które ma wysterowac
bo dodaje czujnik temperatury ale nie mogę dodać urządzenia które ma wysterowac
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Lucas
Wydaje mi się, że to przez to, że nie masz urządzenia typu switch. Masz typu lightswitch i rollershutter i dimmer.
Jeżeli możesz przestaw jeden z Sonoffów typu z wyłącznika światła na wyłącznik zasilania i będzie grało.
Jeżeli możesz przestaw jeden z Sonoffów typu z wyłącznika światła na wyłącznik zasilania i będzie grało.
Last edited by Lucas on Thu Aug 10, 2017 1:00 pm, edited 1 time in total.