ustawienia wifi w sbw-01

Von Battenberg

Aktualizacja przebiegła pomyślnie mam wersje 2.7.24
Czy teraz połączyć się z funboxem? Jakie kroki dalej?
Patryk

No to teraz spróbuj połączyć się z funbox-em.
Czyli znów wejdź w tryb konfiguracji i zmień nazwę sieci i hasło, na te z funbox-a
Von Battenberg

Koledzy, wielkie słowa uznania, dziękuje bardzo. Połączyłem się z funboxem, chyba wszystko jest ok. Teraz podłączę sterownik do napędu.
Ale żeby nie było mam jeszcze pytanie o podłączenie czujnika otwarcia. Mam na szynie czujniki magnetyczne dzieki którym brama wie kiedy ma się zatrzymać. I to chyba obsługuje złącze J5 automacie. Czy da radę podpiąć się pod to ze strony sterownika aby widzieć kiedy brama jest otwarta a kiedy zamknięta? Jeżeli tak to jak to prawidłowo zrobić? Przypomnę ze mam Faac 740
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Patryk

Szukaj na forum.
Np:
viewtopic.php?f=43&t=3628
Von Battenberg

Witam. Koledzy jeszcze raz wielkie dzieki za pomoc, to co chciałem zrobić udało się dzieki Wam ale żeby nie było tak pięknie to nadgorliwość gorsza od faszyzmu 😊 mówię tu o sobie. Chciałem pokombinować z czujnikami otwarcia i rak wykombinowałem ze spaliłem czujnik krańcówek w automacie. Teraz automat działa ale nie zatrzymuje się przy zamykaniu jak krańcówka dochodzi do czujnika. Trochę poczytałem i na 95% to właśnie wadliwy czujnik, a przynajmniej mam taką nadzieje. Wymienię na nowy
i mam nadzieję, ze będzie git.
Dam znac jak ogarne temat. Pozdrawiam

Return to “ZAMEL SBW-01”