że jak?
ZAMEL - no to zaczynamy :)
-
Ernest
Bardzo nam zależy na produkcie stabilnym i sprawdzonym, który można oferować na rynku. Podstawowa wersja raczej zostanie zamknięta i zapięczetowanaZybi wrote: Mon Aug 07, 2017 11:44 am Aktualizacja Firmware OTA, to świetna sprawa, ale sądzę, że dostępność do pinów programowania bez specjalistycznych złączy to podstawa, aby w dzisiejszych czasach osiągnąć sukces rynkowy - przykład popularnych Sonoff-ów różnej maści od ITEAD, a z drugiej strony zalane moduły BleBox, które raczej słabo się sprzedają.
Moduły Zamela winny być friendly to hacking.
I cena przede wszystkim, abyśmy znowu nie byli tak mocno zaskoczeni jak przy ROW-01.
-
Zybi
I to mi się podoba!Ernest wrote: Wed Aug 09, 2017 11:07 amBardzo nam zależy na produkcie stabilnym i sprawdzonym, który można oferować na rynku. Podstawowa wersja raczej zostanie zamknięta i zapięczetowanaZybi wrote: Mon Aug 07, 2017 11:44 am Aktualizacja Firmware OTA, to świetna sprawa, ale sądzę, że dostępność do pinów programowania bez specjalistycznych złączy to podstawa, aby w dzisiejszych czasach osiągnąć sukces rynkowy - przykład popularnych Sonoff-ów różnej maści od ITEAD, a z drugiej strony zalane moduły BleBox, które raczej słabo się sprzedają.
I cena przede wszystkim, abyśmy znowu nie byli tak mocno zaskoczeni jak przy ROW-01.Jeżeli chcecie możemy dostarczyć wam wersję do hackowania - obudowa nie zgrzana ... na dobrych warunkach
![]()
To nawet więcej niż się spodziewałem - uniwersalny moduł (nawet bez softu) do hackowania w dobrej cenie, rewelka!
-
besix
Też się chętnie zapiszę na taki moduł z nie zgrzaną obudową i nawet bez softuZybi wrote: Wed Aug 09, 2017 11:48 amI to mi się podoba!Ernest wrote: Wed Aug 09, 2017 11:07 amBardzo nam zależy na produkcie stabilnym i sprawdzonym, który można oferować na rynku. Podstawowa wersja raczej zostanie zamknięta i zapięczetowanaZybi wrote: Mon Aug 07, 2017 11:44 am Aktualizacja Firmware OTA, to świetna sprawa, ale sądzę, że dostępność do pinów programowania bez specjalistycznych złączy to podstawa, aby w dzisiejszych czasach osiągnąć sukces rynkowy - przykład popularnych Sonoff-ów różnej maści od ITEAD, a z drugiej strony zalane moduły BleBox, które raczej słabo się sprzedają.
I cena przede wszystkim, abyśmy znowu nie byli tak mocno zaskoczeni jak przy ROW-01.Jeżeli chcecie możemy dostarczyć wam wersję do hackowania - obudowa nie zgrzana ... na dobrych warunkach
![]()
To nawet więcej niż się spodziewałem - uniwersalny moduł (nawet bez softu) do hackowania w dobrej cenie, rewelka!
-
Ernest
SRW-01 - narazie prototyp i jeszcze z złym numerem ale tak to będzie mniejwięcej wyglądało
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
-
Ernest
Wymagany będzie feedback
-
michael
No to również zapisałbym się na testy 
Najbardziej mnie interesuje ROW-02 do podłączenia do pieca gazowego z wykorzystaniem skryptów @fracz
jak mi się sprawdzi to tej zimy "ogrzeje" mnie Supla
Najbardziej mnie interesuje ROW-02 do podłączenia do pieca gazowego z wykorzystaniem skryptów @fracz
jak mi się sprawdzi to tej zimy "ogrzeje" mnie Supla